IMG_3765Hervé Jestin upealla Clos des Cumières -palstallaan

Hervé Jestiniä parempaa opasta biodynaamisen samppanjantuotantoon ei löydy! Pitkän uran Champagne Duval-Leroyn kellarimestarina tehnyt Jestin on Champagnen arvostetuin biodynaamisen ja bioenergisen tuotannon konsultti. Biodynaamiset menetelmät ovat kovassa kasvussa alueella Champagnen muuttuessa ajattelutavaltaan entistä vihreämmäksi. Master Classissa tutustumme Hervén käden jälkiin Leclerc-Briantin, Fleuryn ja Jestinin samppanjoitten kautta.

Hervé Jestin: The principles of biodynamics applied to champagne making

Master Class -luento Pe 22.04. kello 16:30-17:30
Master Class -luento La 23.04. kello 17:30-18:30

Hinta: 50 €

Tastingissa maistamme:

Leclerc-Briant La Croisette 2012
Leclerc-Briant La Croisette 2013
Fleury Fleur de l’Europe NV
Fleury Sonate 9 (Opus 10)
Jestin Vintage 2007

Näyttökuva 2016-03-04 kello 8.58.38

Herve Jestin

Dijonin, Reimsin ja Bordeaux’n yliopistoissa viininviljelyä ja –valmistusta opiskellut Hervé Jestin toimi Duval-Leroyn kellarimestarina vuosina 1982-2006. Vuodesta 2006 eteenpäin Jestin on konsultoinut viinitiloja sekä Champanessa että Englannissa, Espanjassa, Italiassa ja Venäjällä. Hän on tuottanut samppanjaa myös omalla nimellään vuodesta 2006 hankkien omistukseensa myös upean Clos de Cumières –palstan vuonna 2011.