Grand Champagne Helsinki 20192019-02-11T21:24:27+00:00

Vanha Ylioppilastalo, Helsinki
9.–11.5.2019

Grand Champagne Helsinki 2019 – Samppanjaa ja herkkuja

Samppanja kupli kolmen päivän ajan Vanhalla Ylioppilastalolla, kun Grand Champagne -tapahtuma avaa ovensa 9.5.2019 kooten yhteen samppanjan ystävät, nautiskelijat ja alan huippunimet.

Yleisötapahtumassa samppanjan saloihin meitä johdattivat kotimaisten kärkinimien lisäksi ulkomaiset huippuasiantuntijat.

Vanhalla Ylioppilastalolla järjestettävässä rennossa ja tunnelmallisessa tapahtumassa pääsi maistelemaan niin tunnettuja samppanjaklassikoita kuin harvinaisempia herkkuja. Niiden ohella tapahtumassa on tarjolla samppanjaan sopivia herkkuja.

Vuoden 2019 maisteltavat samppanjat

Vanhan Ylioppilastalon saleissa on tarjolla digilipukkeella noin 250 eri samppanjaa. Viime vuoteen lisänä joukko uusia tuottajia kuten A. Bergère, Etienne Calzac, Chartogne-Taillet, Domaine Collet, Corbon, Huré Frères, Lallier, Larmandier-Bernier, Francis Orban, Bruno Paillard, Pierre Paillard, Jérôme Prévost, Piollot, Vazart-Coquart ja Waris-Larmandier.

Master Class -luennot 2019

ESSI AVELLAN

Master of Wine

JUKKA SINIVIRTA

Viinin- ja samppanjantuntija

SAMUIL ANGELOV

Suomen Sommelierit ry:n puheenjohtaja ja ravintola Murun perustaja

Cyril Brun

Kellarimestari, Champagne Charles Heidsieck

Dominique Demarville

Kellarimestari, Champagne Veuve Clicquot

Hubert de Billy

Omistaja, Champagne Pol Roger

Laurent Fresnet

Kellarimestari, Champagne Henriot

Clovis Taittinger

Vientijohtaja, Champagne Taittinger

Philippe Jamesse

Sommelier

Florent Roques-Boizel

Toimitusjohtaja, Champagne Boizel

Gilles de la Bassètiere

Toimitusjohtaja, Champagne De Venoge

Godefroy Baijot

Vientijohtaja, Champagne Besserat de Bellefon

Jean-Francois Clouet

Omistaja, Champagne André Clouet

Alexandre Salmon (Champagne Salmon),
Kevin Sibille (Champagne Laurent Lequart) & Jukka Sinivirta

Julie De Sousa

Viinintekijä, Champagne De Sousa

Quentin Paillard

Omistaja, Champagne Pierre Paillard

Edouard Cossy

Regional Export Director, Champagne Laurent-Perrier

Deniz Löktas & Toni Aikasalo

Syvemmälle samppanjan saloihin

Tapahtumaa ennen, aikana ja jälkeen kannattaa kurkata ainakin nämä lisätietoa antavat sisällöt samppanjoista, sampanjataloista, maahantuojista ja niiden sijainneista:

Samppanjatalot kartalla ›

Grand Champagne stream

We warmly welcome Godefroy Baijot of Champagne Besserat de Bellefon for his first visit in Grand Champagne Helsinki! This chic house has recently gone through brand and range development and in his Master Class Godefroy will let us in on the new winds that blow at ’maison BB’. Amongst other goodies, he will have us taste the house’s brand new prestige cuvée BB 1843. www.grandchampagnehelsinki.fi @besseratdebellefon @gbaijot @grandchampagnehelsinki

maaliskuu 24th, 2019|Categories: Ajankohtaista|Tags: , |

We warmly welcome Godefroy Baijot of Champagne Besserat [...]

Meunier was once the belittled variety of Champagne. But times are changing and as a result great 100% Meunier Champagnes are surfacing. At Grand Champagne, Champagne specialist Jukka Sinivirta talks with two Meunier experts, Kevin Sibille of Champagne Laurent Lequart and Alexandre Salmon of Champagne Salmon. The perfect opportunity to learn about this trendy variety from its masters! book your ticket at www.grandchampagnehelsinki.fi @champagne_laurent_lequart @champagnesalmon @alexandresalmon #100%meunier @grandchampagnehelsinki

maaliskuu 19th, 2019|Categories: Ajankohtaista|Tags: , , , , , |

Meunier was once the belittled variety of Champagne. [...]

Veuve Clicquot Chef de Cave Dominique Demarville giving a preview of the new, fine-tuned La Grande Dame 2008. Beautifully elegant and detailed for a cuvee of as much as 92% Pinot Noir. Dominique will give a special look into Clicquot 2008s at Grand Champagne in May. Book your master class seat at www.granchampagnehelsinki.fi @veuveclicquot

maaliskuu 15th, 2019|Categories: Ajankohtaista|Tags: , , |

Veuve Clicquot Chef de Cave Dominique Demarville giving [...]

Toimitusjohtaja ja kellarimestari Florent Rioques-Boizel on valinnut Boizelin Vinothèquesta viisi vuosikertaa, jotka edustavat viimeisen 30 vuoden parhaimmistoa. Saamme maistaa Grand Champagnessa Boizelin tulkinnat 2008:sta, 2004:stä, 2000:sta, 1995:sta ja 1990:sta. Florent tarjoaa Master Classissaan syväluotauksen Boizelin talon tyyliin, joka juhlistaa samppanjan majesteettista ikääntymispotentiaalia. Perjantain luennolle on vielä tilaa! Varaa paikkasi: www.ceestashop.fi @champagneboizel @boizelflo @nordalcoviinit

helmikuu 20th, 2019|Categories: Ajankohtaista|Tags: |

Toimitusjohtaja ja kellarimestari Florent Rioques-Boizel on valinnut Boizelin [...]

Load More Posts

Tapahtuman järjestävät

Taru From, Ceesta Oy
Taru From, Ceesta OyLead
Essi Avellan, AvelVino Oy
Essi Avellan, AvelVino OyLead professional
Christian From, Ceesta Oy
Christian From, Ceesta OyLead designer

Media

Koostimme tapahtumamateriaaleista paketin median hyödynnettäväksi. Lataa paketti ohesta.

Lataa tapahtuman esimateriaalit (lehdistötiedote, logo, lasi ja muuta kuvamateriaalia…):
GrandChampagneHelsinki-media.zip ›