Bottlescouts

Bottlescouts

Bottlescouts on viinien verkkokauppa.

Tehtävänämme on löytää viinimaailman kiinnostavimmat yksilöt jokaiseen ruokaa rakastavaan pöytään.
Viiniemme valinnoista vastaa kasvava joukko suosittelijoita (Bottlescouts), joilla on pitkä kokemus ja vahva henkilökohtainen intohimo viineihin ja gastronomiaan.
Meitä tarvitaan, koska uskomme, että hyvää ruokaa rakastavilla ihmisillä pitäisi olla nykyistä helpompia ja vapaampia palveluita ruokajuomiensa hankkimiseen.

Tarjoamme turvallisen ja varman tavan tehdä onnistuneita juomavalintoja aikaan ja paikkaan katsomatta.

www.bottlescouts.com

  • Champagne J-L Vergnon sijaitsee Le Mesnil-sur-Ogerin Grand Cru-luokitellussa kylässä. Talon omistuksessa on noin 5 hehtaaria tarhoja Le Mesnil-, Avize-, Oger-, Vertus- ja Villeneuve-kylien alueella. Kellarimestarina on vuodesta 2002 alkaen toiminut Christophe Constant, jonka luotsaamana talo on noussut pienten viljelijätuottajien eliittiin. Eteläinen Côte des Blancsin alue tunnetaan mineraalisen hapokkaista Blanc de Blancs-samppanjoistaan, joiden juotavuus ja tasapaino edellyttävät rypäleiden riittävää kypsyyttä ja huolellisuutta viljelyssä ja viininteossa. J-L Vergnonin Samppanjat ilmentävät hienosti kasvualueensa tyypillisiä piirteitä ollen puhtaan raikkaita, hedelmäisiä ja jäntevän mineraalisia. Lue lisää: www.champagne-jl-vergnon.com/presentation-en.html
  • Paul Bara sijaitsee Bouzyn Grand Cru-luokitellussa kylässä Montagne de Reimsin viinialueen aurinkoisella kaakkoisrinteellä. Kylää pidetään yleisesti koko Champagnen parhaana paikkana Pinot Noirin viljelylle. Sen tuottamien rypäleiden kypsyys ja syvän liitumaaperän antama mineraalisuus tuottaa Samppanjaa, joka on samalla kertaa mausteista ja rotevaa mutta jäntevän mineraalista. Talo perustettiin vuonna 1860 mutta Paul Bara-nimeä kantavia Samppanjoita talo alkoi tuottaa ja myydä vasta 1950-luvulla. Talolla on 11 hehtaaria viinitarhoja, joista 9,50 ha on Pinot Noir-viljelmiä ja 1,50 ha Chardonnayta. Talon tarhat jakautuvat 33 palstaan ja kaikki sijaitsevat Bouzyn Grand Cru-kyläkunnan rajojen sisäpuolella. Paul Bara on Bouzyn ikoninen viljelijä-tuottaja, jonka Samppanjat ovat parasta ja aidointa mitä Bouzy Grand Cru voi viininystäville tarjota.
  • Champagne J Lassalle perustettiin vuonna 1942 Jules Lassallen toimesta. Julesin kuoltua vuonna 1982 vetovastuu otti hänen vaimonsa Olga yhdessä tyttärensä Chantal Decelle-Lassallen kanssa. Vuonna 1996 mukaan toimintaan tuli Chantalen tytär Angéline Templier. Yhdessä nämä kolme naista luotsaavat taloa edelleen kunnioittaen sen tunnustettua tyyliä, jota voi luonnehtia klassiseksi ja elegantiksi. Kaikki talon Samppanjat saavat kypsyä huolella ja pitkään kellarissa kunnes ne saavuttavat hienon nautittavuuden. Talo sijaitsee Chigny-les-Rosesin kylässä, Montagne de Reimsin kukkulan pohjoispuolella. Talo omistaa 16 hehtaaria Premier Cru-luokiteltuja tarhoja. Pinot Meunier on viljelypinta-alasta merkittävin (48%), Chardonnay tulee kakkosena (30%) ja Pinot Noir täydentää trion (22%). Viinit saavat käydä malolaktisen käymisen, joka pehmentää Samppanjoiden usein tiukkaa hapokkuutta. Pitkä kellarikypsytys ja normaali sokerinlisäys tuottavat tyylin, jonka nautittavuudesta ja korkeasta laadusta ei ole mitään epäselvyyttä.