Benoît Marguet

Benoît Marguet

Benoît Marguet: Marguet & Sapience – In harmony with the nature

Master Class -luento La 7.5.2022 klo 18.00

Luennoitsija: Benoît Marguet, Omistaja, Champagne Marguet
Hinta: 60 €
Huom! Tämä luento pidetään englanniksi.

On mahdollista viljellä rypäleitä luonnonmukaisesti ja biodynaamisesti, ja tuottaa upeita samppanjoita! Benoît Marguet haluaa ’elää’ työtään kuten hän elää elämäänsä, harmoniassa luonnon kanssa. Tänään hänellä on sekä luomu- että biodynaamisen viljelyn sertifikaatit. Hän on myös investoinut tarhoja kyntäviin työhevosiin, sillä hän uskoo hevosten olevan spirituaalisia eläimiä, joiden läsnäolo palauttaa luonnostaan tasapainon viinitarhoille. Luonnonmukaista viljelyä seuraa Marguet’lla luonnonmukainen viininvalmistus, jossa muun muassa painovoima hoitaa kaikki rypäleiden ja viinien siirrot. Käymisten annetaan tapahtua luonnonhiivojen avulla ja jokainen pullotus ja uudelleenkorkitus tapahtuvat kuun kierron mukaan.

Tässä Master Classissa Benoît perehdyttää sinut holistiseen filosofiaansa. Maistamme hänen tuotantoaan aina vuosikerrattomasta Shamanista yhden kylän samppanjoihin kuuluisista Bouzyn ja Ambonnayn Grand Cru –kylistä. Benoît jakaa kanssamme myös arvokkaimmat luomuksensa, palstasamppanjan Ambonnay’n Les Crayères –palstalta sekä uniikin Sapience –luksussamppanjansa.

Maistettavat samppanjat:

  • Marguet Shaman 18 Grand Cru NV
  • Marguet Bouzy 2017
  • Marguet Ambonnay 2017
  • Marguet Les Crayères 2017
  • Sapience 2011
Osasto: Avainsana tuotteelle

Lisätiedot

Benoît Marguet, Omistaja, Champagne Marguet

Avize Viticampus’n perusopintojensa jälkeen viidennen sukupolven viininviljelijä Benoît Marguet jatkoi viininviljelyn ja –valmistuksen opintoja Reims’n yliopistossa. Palattuaan kotitilalleen Marguet-Bonneravelle, hän kiinnostui syvällisesti luomu- ja biodynaamisesta viljelystä. Kun hän yritti aloittaa luomutuotannon, hänen vanhempansa kuitenkin kieltäytyivät, mikä johti välirikkoon ja Benoît perusti oman samppanjabisneksensä. Lopulta välit saatiin korjattua ja vuonna 2008 Benoît otti haltuunsa perheen kahdeksan hehtaarin viljelykset muuntaen viljelyn heti luomuksi. Hänen Sapience –tuotemerkkinsä jatkaa omana kokonaisuutenaan.