Champagne Pascal Doquet

//Champagne Pascal Doquet

Champagne Pascal Doquet

Pientuottaja Pascal Doquet perusti itsenäisen tilansa vuonna 2004 ja se sijaitsee Côte des Blancsin eteläosassa, Vertusin kylässä. Doquet’n arhojen pinta-ala on 8,66 hehtaaria ja tilan vuosituotanto noin 75 000 pulloa. Tila on luomusertifioitu vuodesta 2010 lähtien. Talo tunnetaan hyvin puhtaasta ja kermaisen runsaasta Blanc de Blancs-tyylistä. Viinit saavat käytä luonnonhiivoilla ja noin 1/3 viineistä kypsytetään tammitynnyreissä. Pullokäymisen jälkeen jopa talon ns. perussamppanjat saavat kypsyä poikkeuksellisen pitkään (yli kolme vuotta) ja talon hienoimmat Samppanjat saavat kypsyä yli seitsemän vuotta.

Osasto: Maahantuoja: