Pierre Huré

Pierre Huré

François Huré: Huré Frères – Reflections of six vintages between 2012 and 1983

Master Class Pe 6.5.2022 klo 19.30

Luennoitsija: François Huré, Viinintekijä, Champagne Huré Frères
Hinta: 70 €

Huom! Tämä luento pidetään Englanniksi.

Hurét ovat tiivis viiniperhe. Raoul Huré ja hänen kaksi poikaansa François and Pierre kutsuvat sinut tutustumaan heidän tilaansa Montagne de Reimsin Ludes’ssa. Veljekset jakavat yhteisen vision uskoen vahvasti, että edistyminen sekä tarhoilla että kellarissa on paras tapa kehittää talon samppanjoiden laatua. Heidän päämääränään on tuottaa samppanjaa, jolla on vahva identiteetti ja jotka maistuvat kasvupaikaltaan. Heille laadukkaan viinin lähtökohta on aina täydelliset rypäleet.

Nyt François esittleee meille talon viinien kehityskaaren vuosikerrasta 1983 aina vuosikertaan 2012 asti. Kyseessä on vuosikertasamppanja Instantanée, jonka he valmistavat joka vuosi ikäänkuin ottaakseen ‘valokuvan’ vuodesta. Se heijastaa sekä vuoden uniikkeja ominaisuuksia että myös viininviljelijän ja viinintekijän työtä. Samppanja on sekoitus Pinot Noiria, Meunieria ja Chardonnayta Ludes’n, Villedommangen, Rilly-la-Montagnen and Brouillet’n kylistä. Liity François’n seuraan tutustumaan  kuuteen vuosikertaan vuosien 2012 ja 1983 välillä, luvassa on hedonistinen oppimiskokemus!

Maistettavat samppanjat:

  • Huré Frères Instantanée 2012
  • Huré Frères Instantanée 2008
  • Huré Frères Instantanée 2002
  • Huré Frères Instantanée 1996
  • Huré Frères Instantanée 1995
  • Huré Frères Instantanée 1983

Lisätiedot

François Huré, Viinintekijä, Champagne Huré Frères

Vahvan teknisen yliopistokoulutuksen jälkeen François Huré harjoitteli viinintekoa käytännössä sekä eteläisellä ja pohjoisella pallonpuoliskolla. Erityisesti kaksi sadonkorjuuta Burgundissa Hospices de Beaunella ja De Montillella muuttuvat hänen elämänsä ja tapansa ymmärtää maaperää ja viininviljelyn ja viininvalmistamisen yhteyttä. Hän palasi perhetilalleen vuonna 2005 ja otti vetovastuun siitä vuonna 2008. Tänään François vastaa talon viininvalmistuksesta ja hänen veljensä Pierre hoitaa viinitarhoja.