Hubert De Billy

//Hubert De Billy

Hubert De Billy

Hubert de Billy: Pol Roger Cuvée Sir Winston Churchill

Master Class -luento Pe 10.05.2018 klo 18:00

Luennoitsija: Hubert de Billy, omistaja, Champagne Pol Roger
Hinta: 80 €
Huom! Luento pidetään englanniksi.

Winston Churchill oli Pol Rogerin samppanjatalon tunnetuin ystävä. Hän tiivisti makunsa osuvasti: “Makuni on yksinkertainen: paras kelpaa minulle aina.” Näi-den periaatteiden mukaan tehty cuvée Sir Winston Churchill valmistetaan huipputarhojen rypäleistä parhaina vuosina. Tyyliltään viini seuraa hänen makumieltymyksiään. Se on voimakas, kypsä, täyteläinen ja lihaksikas. Talon omistajan ja suvun viidennen sukupolven edustajan, Hubert de Billyn johdatuksella tutustumme tämän viinilegendan neljään vuosikertaan.

Tastingissa maistamme:

  • Cuvée Sir Winston Churchill 2008
  • Cuvée Sir Winston Churchill 2006
  • Cuvée Sir Winston Churchill 2004
  • Cuvée Sir Winston Churchill 2002

 


Hubert de Billy: Pol Roger Vintages

Master Class -luento To 09.05.2018 klo 18:00

Luennoitsija: Hubert de Billy, omistaja, Champagne Pol Roger
Hinta: 50 €
Huom! Luento pidetään englanniksi.

Jo Winston Churchill hurmaantui Pol Rogerin runsaaseen ja ryhdikkääseen, Pinot Noirin hallitsemaan vuosikertasamppanjaan. Itse omistajasuvun nykysukupolven edustaja Hubert de Billy tarjoaa meille mahdollisuuden tutustua tämän ehdottoman klassikon luonteikkuuteen ja ikääntymispotentiaaliin neljän vuosikerran kautta.

Tastingissa maistamme:

  • Pol Roger Vintage 2008
  • Pol Roger Vintage 2006
  • Pol Roger Vintage 2004
  • Pol Roger Vintage 2002

Lisätiedot

Hubert De Billy

Omistaja, Champagne Pol Roger

Pol Roger lukeutuu harvoihin perheomisteisiin samppanjatiloihin ja Hubert de Billy on samppanjasuvun edustaja viidennessä sukupolvessa. De Billy on työskennellyt Pol Rogerilla vuodesta 1988 alkaen, ja hän vastaa tällä hetkellä talon viestinnästä ja brändinrakentamisesta. Hän on ollut hallituksen jäsen vuodesta 1998 asti. Yhdessä kellarimestari Dominique Petit’n kanssa de Billy esittelee talon viinisekoitukset suvun (isä, sisko, setä) hyväksyttäväksi. Hubert de Billyllä on kolme lasta, joten jatkajia suvun samppanjatraditiolle löytyy.