Lucie Pereyre de Nonancourt

Etusivu/Master Class -luennot/Lucie Pereyre de Nonancourt

Lucie Pereyre de Nonancourt

Lucie Pereyre de Nonancourt: Laurent-Perrier Grand Siècle – Blending the best with the best

Master Class Pe 6.5.2022 klo 18.00
Master Class La 7.5.2022 klo 16.00

Luennoitsija: Lucie Pereyre de Nonancourt, Grand Siècle edustaja, Champagne Laurent-Perrier
Hinta: 90 €

Ensimmäinen Grand Siècle –samppanja lanseerattiin virallisesti 9. syyskuuta 1960 Ludvig XIV häiden 300-vuotispäivänä. Aurinkokuninkaan aika tunnetaan nimellä Grand Siècle (suuri vuosisata), sillä hän aikaansai ennennäkemätöntä vaurautta Ranskaan. Laurent-Perrierin luksussamppanja on nimetty tämän aikakauden mukaan ja sen elegantti kapeakaulainen pullo on jäljitelmä sen ajan pullomallista.

Vuoteen 2019 asti jokaisen Grand Siècle -sekoituksen kolme vuosikertaa pidettiin visusti salassa, mutta ajat ovat muuttuneet ja nyt jokaisella samppanjaystävällä on pääsy tähän tietoon ’Iteraatio’ –numeroinnin muodossa. Esimerkiksi Iteration 22, eli 22. valmistettu Grand Siècle, on sekoitus vuosikertoja 2004, 2002 ja 1999. Lucie Pereyre de Nonancourt’n vetämä harvinaislaatuinen Master Class tarjoaa upean mahdollisuuden Cuvée Grand Sièclen ymmärtämiseen. Maistamme neljää eri Iteraatiota (22, 23, 24 ja 25), joista kahta magnumista!

Maisteltavat samppanjat:

  • Laurent-Perrier Grand Siècle Iteration 25 75cl
  • Laurent-Perrier Grand Siècle Iteration 24 75cl
  • Laurent-Perrier Grand Siècle Iteration 23 150cl
  • Laurent-Perrier Grand Siècle Iteration 22 150cl

Lisätiedot

Lucie Pereyre de Nonancourt, Grand Siècle edustaja, Champagne Laurent-Perrier

Laurent-Perrierin legendaarisen omistaja-johtaja Bernard de Nonancourtin lapsenlapsi Lucie Pereyre de Nonancourt syntyi mahtavaan samppanjaperheeseen. Opiskeltuaan tieteellistä psykologiaa Genevessä Lucie suoritti Pariisissa maisterin tutkinnon strategisessa markkinoinnissa. Työskennellessään Marqués de Riscalilla Riojassa, hän suoritti WSET Diploma -viinitutkinnon. Inspiroituneena näistä kokemuksista, Lucie liittyi mukaan perheyritykseen ja oppii nyt sekä tuotannosta että myynnistä ja markkinoinnista edustaen taloa kansainvälisesti erityisesti Grand Sièclen lähettiläänä.