Raymond Ringeval

Raymond Ringeval

Palmer & Co – The Grands Terroirs signature

Master Class -luento To 11.5.2023 klo 16:00
Master Class -luento Pe 12.5.2023 klo 16:30

Hinta: 60 €

Luennoitsija: Raymond Ringeval, Vientipäällikkö, Champagne Palmer & Co

Huom! Luento pidetään englanniksi.

Parhaiden kasvupaikkojen ideologialla vuonna 1947 syntynyt Palmer & Co on samppanjaosuuskuntien tähti. Kellarissakin filosofia on kohdallaan: ”Palmerilla on aikaa”. Siten viinit nauttivat poikkeuksellisen pitkistä kypsytysajoista. Palmerilla suuremmat pullokoot ovat arvossaan, ja tila tuottaa tavanomaista suuremman osan viineistään magnumeissa ja sitä suuremmissa pulloissa.

Talon vientipäällikkö Raymond Ringeval halua Master Classissaan korostaa magnumin laatuetuja tarjoten vertailtavaksi kaikki samppanjat myös magnumeista. Pääsemme tutustumaan talon uniikkien kasvupaikkojen saloihin Brut Réserven, Blanc de Blancsin ja Grands Terroirs -samppanjoiden kautta.

Maisteltavat samppanjat:

  • Palmer & Co Brut Réserve 75cl
  • Palmer & Co Brut Réserve 150cl
  • Palmer & Co Blanc de Blancs 75cl
  • Palmer & Co Blanc de Blancs 150cl
  • Palmer & Co Grands Terroirs 2015 75cl
  • Palmer & Co Grands Terroirs 2012 150cl

Lisätiedot

Raymond Ringeval

Vientipäällikkö, Champagne Palmer & Co

Raymond Ringeval on ollut Champagne Palmerin vientipäällikkö vuodesta 2013. Hänen käsissään Champagne Palmerin brandiä on nostettu kansainväliseen tietoisuuteen. Ennen Palmeria Raymond työskenteli kahdeksan vuotta Champagne Ayalan vientipäällikkönä. Huippuviinit ja kypsät samppanjat ovat hänen intohimonsa, mikä sopii aitoon Palmerin henkeen.