Vanhalla Ylioppilastalolla järjestettävässä rennossa ja tunnelmallisessa tapahtumassa pääsee maistelemaan niin tunnettuja samppanjaklassikoita kuin harvinaisempia herkkuja. Niiden ohella tapahtumassa on tarjolla samppanjaan sopivia herkkuja.

Varmista paikkasi tämän vuoden tasokkaisiin ja huippumielenkiitoisiin Master Class -luentoihin, joita pitävät Champagnen tähtivieraamme Olivier Krugista Emmanuel Lassaigneen. Kotimaisista kärkinimistä Master of Wine Essi Avellan esittelee meille kultamitalilöytöjään vuoden 2015 samppanjoiden ja kuohuviinien maailmanmestaruuskisoissa (CSWWC)  ja Jukka Sinivirta tutustuttaa kuulijansa Champagnen mielenkiintoisimpiin pienviljelijänimiin. Master Class -luennoille on erillinen ilmoittautuminen ja pääsymaksu.

Vanhan Ylioppilastalon saleissa on tarjolla yli 150 eri samppanjaa maistelulipukkein. Mukana viime vuoteen lisänä uusia tuottajia kuten Bollinger, Collet, De Castelnau, G.H. Martel, Gosset, Janisson-Baradon, Krug, Louis Roederer, Nicolas Feuillatte, Olivier Horiot ja Palmer & Co. Samppanjan maistelu tapahtuu maistelulipukkeilla, joita voi ostaa paikan päällä.

Vuoden 2016 uutuutena järjestämme yrityksille ja ryhmille VIP-päivän torstaina 21.4., jolloin omalle porukalleen voi räätälöidä oman samppanjaohjelman. VIP -päivän tarjontaan kuuluu erityisohjelmaa salissa sekä rajoitettu osallistujamäärä. Lisäksi kaikki samppanjat maistellaan Lehmann Glassin upeasta käsinpuhalletusta Grand Champagne-lasista, jonka osallistujat saavat lahjaksi. Lasin suunnittelija, sommelier Philippe Jamesse on myös paikalla.

gch2016_lasi_musta

Torstaina 21.huhtikuuta 2016 kello 15-21  VIP -päivä yrityksille ja ryhmille

Perjantaina 22. huhtikuuta 2016 kello 15-21 Yleisöpäivä

Lauantaina 23. huhtikuuta 2016 kello 12-20  Yleisöpäivä

Pääsylippuja myydään ennakkoon www.grandchampagnehelsinki.fi -sivuston kautta 14. huhtikuuta asti tai niin kauan kuin lippuja riittää.  Lippuja myydään saatavuuden mukaan myös ovella sekä perjantaina että lauantaina à 20 €. Sisäänpääsylipun hintaan kuuluu Lehmann Glassin Opale 21 -samppanjalasi, joka jaetaan sisään tullessa. Tapahtuma on tarkoitettu 18 vuotta täyttäneille.

Varaa paikkasi nyt. Tervetuloa!