Mielettömät kolme päivää samppanjataikaa takana: hersyvää puheensorinaa, kilistelyä, poksahtelua, naurua. Viimeinen lasillinen. Kiitos ystävät. Oscar Wildea siteeraten:

”Pleasure without Champagne is purely artificial.”

Grand Champagne Helsinki 2017 – Samppanjaa ja herkkuja

Samppanja kupli kolmen päivän ajan Vanhalla Ylioppilastalolla, kun Grand Champagne -tapahtuma avasi ovensa 11.5. kooten yhteen samppanjan ystävät, nautiskelijat ja alan huippunimet.

Yleisötapahtumassa samppanjan saloihin meitä johdattivat kotimaisten kärkinimien lisäksi ulkomaiset huippuasiantuntijat.

Vanhalla Ylioppilastalolla järjestettävässä rennossa ja tunnelmallisessa tapahtumassa pääsi maistelemaan niin tunnettuja samppanjaklassikoita kuin harvinaisempia herkkuja. Niiden ohella tapahtumassa on tarjolla samppanjaan sopivia herkkuja.

Vuoden 2017 maisteltavat samppanjat

Vanhan Ylioppilastalon saleissa on tarjolla digilipukkeella noin 200 eri samppanjaa. Viime vuoteen lisänä joukko uusia tuottajia kuten Armand de Brignac, Barons de Rothschild, Bérêche, Cattier, Charles Dufour, De Sousa, Drappier, JL Vergnon, La Chouette de Champillon, Pascal Doquet, Pierre Gimonnet & Fils, Piper-Heidsieck, Roger Coulon ja Savart.