GCH2016 Master Class Herve Dantan

Heinäkuussa 2013 Lansonilla aloittanut kellarimestari Hervé Dantan on ehtinyt saada lyhyessä ajassa paljon aikaan. Ensi töikseen hän teki mittavat uudistukset kellareihin ottaen käyttöön tammisammiot viininvalmistuksessa. Hiljattain hän paljasti myös Lansonin luopuvan pitkän linjan reseptiikastaan pidättäytyä hapokkuutta pehmentävän maitohappokäymisen suorittamisesta. Uutta on siis luvassa!

Grand Champagne Helsingissä pääset kuulemaan Hervéltä ensikäden tietoa Lansonin tulevaisuuden suunnitelmista ja samalla nauttimaan talon pitkäikäisistä samppanjoista. Hervén Master Classit tutustuttavat meidät talon uniikkiin tyyliin erityisesti sen vuosikertasamppanjoiden kautta. Kypsiä samppanjoita maistelussa edustavat huippuvuosien 1996 ja 1976 Vintage Collectionit.

Varaa paikkasi Hervé Dantanin Master Classeihin tästä:

To 21.04.2016 klo 19.30-20.30
Pe 22.04.2016 klo 19.30-20.30

Viinintekijäperheeseen syntynyt Hervé Dantan on aina ollut äärettömän kiinnostunut viinien maailmasta. Vietettyään useita vuosia Ranskan kuuluisimmilla viinialueilla ja Kaliforniassa, hän palasi Champagneen omistautuakseen intohimolleen, samppanjalle. Ansaittuaan alan arvostuksen hänet pyydettiin Lansonille kesäkuussa 2013 talon pitkäaikaisen kellarimestari Jean-Paul Gandonin työn jatkajaksi. Tehtyään yhdessä töitä tämän kanssa kahden vuoden ajan, Dantan toimii nykyään Lansonin kellarimestarina. Kellarimestarilla on merkittävä rooli Lansonin ainutlaatuisessa tyylissä tehdä samppanjaa.

Logo_Lanson