Tasting - Edouard Cossy

Laurent-Perrierin vientipäällikkö Edouard Cossy ei jätä Grand Champagne Helsinkiä väliin tänäkään vuonna: ’On mahtava tulla takaisin tähän samppanjan suurtapahtumaan. Olemme Laurent-Perrierillä ylpeitä että olimme mukana jo ensimmäisellä kerralla ja haluamme olla tapahtumassa jakamassa sekä samppanjan ilosanomaa sekä oppia’.

Laurent-Perrierin talo samppanjoille on ominaista elegantti Chardonnay-painotteisuus, hyvä hedelmäisyys ja tekninen puhtaus. Talon vuosikerrattomassa vakiosamppanjassakin Chardonnayta on jopa 50 prosenttia. Happikontaktin minimoiminen valmistuksen kaikissa vaiheissa on talon kellarimestarin Michel Fauconnetin ohjenuora, mikä korostaa viinien kirkasta hedelmäisyyttä ja ilotulitemaisen paahteista ja mineraalista luonnetta.

Edouardin Master Classissa huomion saa magnum –pullokoko. Onko sama samppanja magnumissa erilaista ja miksi niin? Onko hinta-laatusuhde parhaimmillaan juuri magnumissa? Tastingissa koet sen itse!

Master Class –luento To 21.04.2016 klo 15.00-16.00
Master Class -luento Pe 22.04.2016 klo 19.30-20.30
Master Class -luento La 23.04.2016 klo 14.30-15.30

Hinta: 35 €

Maisteltavat samppanjat:

Laurent-Perrier Brut L-P
Laurent-Perrier Brut L-P magnum
Laurent-Perrier Vintage 2006
Laurent-Perrier Vintage 2006 magnum

Lue lisää ja osta paikkasi Edouardin Master Classiin tästä.

Edouard Cossy vastaa Laurent-Perrierin Pohjois-Euroopan markkinoista. Valmistuttuaan Burgundissa viini ja alkoholikaupan tutkinnosta, Cossy aloitti Champagnessa vuonna 2006 merkittävän perheomisteisen samppanjatalon markkinointiviestintävastaavana. Sitten hän hankki kansainvälistä kokemusta Vietnamissa työskennellen neljä vuotta viini ja alkoholi maahantuojalla Ho Chi Minh Cityssä. Hän aloitti Laurent-Perrierillä vuonna 2012.

Logo_Laurent_Perrier