OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Clovis Taittinger tarjoamassa Comtes de Champagnea viime vuoden Grand Champagne Helsinki -tapahtumassa.

Viime vuonna Grand Champagne Helsinki –tapahtumassa viihtynyt ja samppanjanystäviä viihdyttänyt Champagne Taittingerin sanansaattaja Clovis Taittinger saapuu taas tähtivieraaksemme.

’On hienoa osallistua toistamiseen Grand Champagne Helsinki –tapahtumaan, sillä rakastan Suomea! Toinen syy paikanpäälle tulooni on Essi Avellanin luovuus – hän on nimittäin kehittänyt ’samppanjakidutuksen’, jonka johdosta en voi muuta kuin sanoa kyllä hänen jokaiseen pyyntöönsä! Leikki sikseen, on mahtavaa päästä jakamaan samppanjan saloja ja kuplivia hetkiä suomalaisten samppanjafanien kanssa. Tuskin maltan odottaa huhtikuuta! Kippis!’, Clovis Taittinger hehkuttaa.

Champagne Taittingerilla onkin viestittävänä mielenkiintoisia uutisia, sillä talo on sijoittanut ensimmäisenä samppanjatalona kuohuviinintuotantoon Englannissa. ’Lähdemme suurella innolla ja nöyryydellä oppimaan paikallisesta terroirista yhdessä englantilaisten partneriemme kanssa. Domaine Evremondille löytämämme paikka Kentissä on erinomainen mutta aikajänne on pitkä, sillä ensimmäinen sato tullaan poimimaan näillä näkymin vasta vuonna 2020’, Clovis summaa. Cloviksen isä, Taittingeria luotsaava Pierre-Emmanuel Taittinger on myös juuri valittu Champagnen UNESCON maailmanperintökohdekampanjan uudeksi vetäjäksi.

Grand Champagnen Master Classeissaan Clovis esittelee meille Taittingerin samppanjoita tarinoiden kautta. Hän kertoo talon värikkäästä historiasta, perheen visiosta luotsata tätä Champagnen kolmanneksi vanhinta taloa ja sen tavasta tehdä samppanjaa. Pureudumme talon tyyliin Taittingerin mielenkiintoisimpien cuvéiden kautta, joiden joukossa on muun muassa vuosikerta 2008, joka sai kunnian kuplia laseissa vuoden 2015 Nobel –illallisilla.

Master Class -luento Pe 22.4 16.30 – 17.30
Master Class -luento La 23.4 13.00 – 14.00

Clovis Taittinger

Master Classissa maistamme:

Les Folies de la Marquetterie NV
Vintage 2008 Magnum
Comtes de Champagne 2006
Comtes de Champagne Rosé 2006

Hinta: 50 €

Ilmoittaudu Master Classeihin tästä.

 

 

Master Clovis Taittinger 400x289Clovis Taittinger

Olemme ylpeitä saadessamme vieraaksemme Clovis Taittingerin, Taittingerin samppanjasuvun vesan ja talon samppanjoiden kansainvälisen sanansaattajan. Clovis on nostanut yhdessä isänsä ja siskonsa kanssa Taittingerin yhdeksi alueen dynaamisisimmista taloista. Clovis Taittingerin tapaat Grand Champagne -tapahtumassa talon ständillä sekä Taittinger -tastingeissa.

 

Logo_Comtes