Nosta malja Äidin kanssa jo torstaina 11.5. Grand Champagne Helsinki –tapahtumassa! Tuo äiti tutustumaan Moët & Chandonin samppanjoihin itsensä talon kellarimestari Benoît Gouezin opastamana. Tarjoamme Master Classin kahdelle hengelle erikoishintaan 120 € (norm. 200 €). Käytä verkkokaupassa koodia GCH17MOM saadaksesi alennuksen.

Tarjous on voimassa niin kauan kuin paikkoja riittää. Muistathan että Master Class -lipun lisäksi tarvitsette pääsyliput.

The Eternal style of Moët

Master Class -luento To 11.05.2017 klo 18.00-19.00

Luennoitsija: Benoît Gouez, Kellarimestari, Champagne Moët & Chandon
Hinta: 100 €
Lisätiedot: Luento pidetään englanniksi

Champagnessa suurikin voi olla kaunista, sen osoittaa meille alueen merkittävimmän tuottajan Moët & Chandonin kellarimestari Benoît Gouez. Moët Impérial on maailman suosituin samppanja, ja tämän sekoittamisen taidonnäytteen Benoît esittelee meille magnumeista. Vuosikertasamppanjat ovat Moëtilla kerrassaan loistokkaita ja nyt näytillä ovat 2000-luvun kenties parhaan vuosikerran 2008:n samppanjat. Grand Vintage Collection -sarjan upeat, pitkään kypsytetyt samppanjat vuosilta 1998 ja 1988 demonstroivat Moëtin vuosikertojen erinomaista ikääntymiskykyä.

Tastingissa maistamme:

  • Moët & Chandon Impérial NV magnum
  • Moët & Chandon Grand Vintage 2008
  • Moët & Chandon Grand Vintage Rosé 2008
  • Moët & Chandon Grand Vintage Collection 1998
  • Moët & Chandon Grand Vintage Collection 1988

GCH2017-Master-Benoit-GouezBenoît Gouez

Kellarimestari, Champagne Moët Chandon

Benoît Gouez on täyttänyt Moët & Chandonin kellarimestarin suuret saappaat vuodesta 2005 asti. Hän itse uskoo päätyneensä tähän tavoiteltuun ja vaikutusvaltaiseen toimeen paitsi onnekkaiden sattumien mutta myös intohimon vuoksi. Benoît on esimerkki uuden ajan kommunikatiivisesta, avoimesta ja luovasta kellarimestarista.

Logo_Moet_Chandon