Logo_Champagne_PalmerParhaiden kasvupaikkojen ideologialla vuonna 1947 syntynyt Palmer & Co lukeutuu samppanjaosuuskuntien tähtiin. Kellarissakin filosofia on kohdallaan: ’Palmerilla on aikaa’. Siten viinit nauttivat poikkeuksellisen pitkistä kypsytysajoista. Champagne Palmer & Co tuo Grand Champagne-tapahtumaan upean kattauksen nykyvalikoimastaan sekä kellarin helmistään.

Palmerilla on varaa kypsyttää viinejään poikkeuksellisen pitkään ja lisäksi reserviviinit ovat talon runsaan paahteisen tyylin sydän. Kellarimestari Xavier Berdin suosii suurikokoisia tankkeja pienten sijaan sillä niissä viini pysyy eloisampana. Tammea ei käytetä Palmerilla lainkaan. Talo lukeutuu myös niihin harvoihin, jotka valmistavat kaikki samppanjat myyntipulloissaan puolikkaasta pullosta aina valtavaan 15 litraiseen nebucadnezzariin.

Vakiosamppanjastaan Brut Réservesta Palmer avaa meille 75cl pullon sisäksi myös magnumeita ja jeroboameja. Talon herkullisen paahteisesta Blanc de Blancsistakin saamme verrata keskenään tavallista ja magnum-pulloa. Vuosikertasamppanjoista meitä hemmotellaan huippuvuosien 2002 ja 2008 viineillä. Kypsistä vuosikerroista esillä ovat 1999, 1987 Blanc de Blancs sekä 1979.  Lisäksi valikoiman täydentää talon uniikki luksussamppanja Amazone de Palmer. Näitä harvinaisuuksia on tarjolla rajallinen määrä!

Blanc de BlancsBrut Réserve
Brut Réserve Magnum
Brut Réserve Jeroboam
Brut Blanc de Blancs
Brut Blanc de Blancs Magnum
Brut Blanc de Noirs
Brut Rosé Réserve
Vintage 2008
Vintage 2002 Magnum
Amazone de Palmer
Vintage 1979
Vintage 1999
Blanc de Blancs Vintage 1987