Useimmat samppanjalasit on sunniteltu estetiikka edellä, mikä unohtaa huomioida tämän huippuviinin aromi-, maku- ja tekstuuriulottuvuudet.

Hyödyntäen huikeaa kokemustaan ja viini-intohimoaan, Philippe Jamesse pyrkii suunnittelemillaan laseilla maksimoimaan samppanjan ilmeikkyyden ja potentiaalin. Hän on totettunut vallankumouksellisen ‘Jamesse Prestige’ –lasisarjan yhteistyössä with Lehmann Glassin kanssa.

Grand Champagne Helsingin Master Classissaan Philippe demonstroi meille visionsa hurjan menestyksekkään ’Grand Champagne’ lasin takana ja kertoo miten lasiperheen uusin jäsen ’Synergie’ syntyi. Nauttiaksemme tämän henkäyksen kevyen, tulppaaninmallisen suupuhalletun lasin tarjoamasta kerroksellisuudesta ja tarkkuudesta, vertailemme samoja viinejä kolmesta eri lasista. Apunamme on kaksi tyylillisesti erilaista samppanjaa Ayalan arvostetulta samppanjatalolta, joten Master Classissa tarjoillaan siis kuusi annosta samppanjaa. Tule aistimaan miksi huippuhyvä samppanjalasi on paras ostoksesi.

Master Class To 19.04.2018 klo 15.00
Master Class La 21.04.2018 klo 14.30

Luennoitsija: Philippe Jamesse, Head Sommelier, Les Crayères, Champagne
Hinta: 35 €

Huom! Tämä Master Class pidetään englanniksi.

Samppanjat:

Ayala Brut Wine Gallery Suomi Finland 100 NV * 3
Perle d’Ayala 2006 * 3

Lasit:

Lehmann Opale
Lehmann Jamesse Prestige Grand Champagne
Lehmann Jamesse Prestige Synergie