Muru

Murun ruoka edustaa perinteistä ranskalaista keittiötä, jossa keskiössä ovat käsityö ja herkät maut. Raaka-aineet ovat tarkoin poimittuja niin kotimaasta kuin ulkomailtakin. Keittiöpäällikkö Henri Alenin filosofia on yksinkertainen. Valitse paras saatavilla oleva raaka-aine, valmista se suorasukaisesti ja viiniä kunnioittaen. Muuta ei tarvita. Raaka-ainetoimittajina ovat niin kotimaiset kuin ulkomaisetkin huipputoimittajat ja kasvukautena keittiömme käyttää oman puutarhan yrttejä ja kasveja. Murun suosituin tuotteemme on neljän ruokalajin päivän menu hintaan 52€, lisäksi Murussa on lista erilaisia annoksia itsetehdyistä leikkeleistä risottoon. Jokainen annos on tarkoin mietitty sen mukaan mitä luonto antaa.

Murun sommelierin Samuil Angelovin ideologia on tinkimättömyys. Yhdesä sommelierin Taneli Lehtosen kanssa Muru huolehtii siitä, että viinin pitää edustaa jotainja olla puhdaspiirteinen. Olkoon viini huokea tai hintavampi. Viinilistalle päätyvät kuitenkin vain persoonallisten tuottajien tinkimättömällä ammattititaidolla valmistetut viinit. Monia viinejä tarjoillaan myös laseittain, jotta voit kokeilla halutessasi useampia viinejä illan aikana. Jäähdytetty kattokellarimme sisältää satoja vaihtoehtoja painottuen enemmän vanhaan viinimaailmaan.

Piskuisessa baarissamme voit poiketa lasillisella ja nauttia vaikka juustoista tai itsetehdyistä leikkeleistä. Jos viinihammasta todella kolottaa, kysy kellarilistaamme.

RAVINTOLA MURU
Fredrikinkatu 41, 00120 Helsinki
p. +358 300 472 335 (0,34,-/min + pvm/mpm)
Avoinna tiistaista lauantaihin klo 17.00–23.00
varaukset@murudining.fi

murudining.fi