IMG_3846

Grand Champagne Helsingillä on kunnia toivottaa Olivier Krug tervetulleeksi ensivierailulleen Suomeen huhtikuussa! Krugin samppanjasuvun kuudennen sukupolven edustajana ja tilan viinien kansainvälisenä lähettiläänä Olivier Krug tuntee tämän ikonisen samppanjatalon läpikotaisin. Nyt Olivierilla on ilo tuoda meille upouusi, tässä kuussa maailman ensi-iltansa nähnyt huippuvuosikerta 2002!

Krüg House @ Portola Valley June 2-6, 2013 Photo by Gil Riego Jr. for Go! Experience DesignSamppanjatalojen kuninkaaksikin tunnustettu Krug omaa täysin uniikin, perustajansa Johann-Joseph Krugin filosofialle uskollisen, ylellisen pitkään kypsytetyn tyylin. Master Classissa maistamme talon vuosikerrattoman luksussamppanjan Grand Cuvéen, sekä sen pidempään kypsytetyn, vuosikerralta 2003 tehdyn version suoraan tilan kellareista. Vertaamme sitä vuoden 2003 vuosikerta Krugiin ja saamme maistaa uuden, hartaasti odotetun vuosikerran 2002.

“Krug syntyi Johann-Joseph Krugin unelmasta tarjota joka vuosi samppanjan kaikkein runsain ilmentymä. Hänen johtoajatuksensa oli tuottaa parasta mitä Champagnella on tarjota yhdistelemällä mahdollisimman suuri määrä yksittäisiä, luonteikkaita samppanjan perusviinejä. Hänen visionsa synnytti ainoan luksussamppanjan, joka on tuotettu joka ikinen vuosi 170 vuoden ajan. Odotan päästä jakamaan kanssanne tämän samppanjan, Krug Grande Cuvéen sekä haluan esitellä teille uuden  vuosikertasamppanjamme huippuvuodelta 2002″, Olivier Krug sanoo.

Olivier Krug

Henri Krugin viidestä lapsesta vanhin, Olivier Krug kasvoi talon kellareiden kupeessa Reimsissä. Olivier opiskeli taloutta ja rahoitusta Pariisissa kunnes hän liittyi Krugin tiimiin vuonna 1989. Hän edustaa Krugin kuudetta viinintekosukupolvea. Talon johtajana, silloin kun hän ei ole matkoilla Krugin sanansaattajana, hän kuuluu maistelukomiteaan ja vastaa tärkeistä viljelijäsuhteista.

Paikat Olivier Krugin Master Classin kannattaa varata nyt, sillä on pian loppuunmyyty. Osta paikkasi tästä.

Olivier Krugin Master Class: Journey into the Krug Universe

Torstai 21.4 18-19
Perjantai 22.4 16.30-17.30

Hinta: 100 €

Master Classissa maistamme:

Krug Grande Cuvée NV
Krug Vintage 2003
Krug Vintage 2002
Krug Grande Cuvée NV (2003 recreation)

Logo-Krug