BSSuomalaiset ruokaa rakastavat viini-ihmiset saivat tällä viikolla uuden Bottlescouts-verkkokaupan viinien tilaamiseksi kotiin. Bottlescoutsin valikoima keskittyy palvelemaan asiakkaitaan persoonallisilla viiniyksilöillä.

”Meillä viinien valinta on no-brainer: On helppo onnistua, koska valikoima on järjellisen kokoinen ja jokaiselle viinille on mietitty onnistumisen takaava ruokayhteys. Tärkeintä on elämys ja hinta-laatusuhde”, summaa Bottlescoutsin perustaja Kim Moliis.

Bottlescoutsin samppanjavalikoima esittäytyy Grand Champagnessa. Mukana on Côtes des Blancsin huippunimi, teräksisen raikkaista ja puhdaspiirteisistä samppanjoistaan tuttu JL Vergnon viinintekijänsä Christophe Constantin esittelemänä. Eteläisen Côte des Blancsin Bergères les Vertusia edustaa François Vallois. Lisäksi maistelussa on Meunier –tuottajien kulttinimi Jérôme Prévost’n samppanja.

Verkkokaupan viinien valinnasta vastaa kasvava joukko viinien skauttaajia ja suosittelijoita, joilla on pitkä kokemus ja vahva henkilökohtainen intohimo viineihin ja ruokaan. Bottlescoutsin ruokaosaamisen taustalla ovat Olo Groupin ravintolat, joista herkkujaan tapahtumassa tarjoaa Gastrobar Emo.

www.bottlescouts.com

Grand Champagnessa pääset maistamaan:

J.L. Vergnon Conversation Grand Cru Brut NV
J.L. Vergnon Eloquence Grand Cru Extra Brut NV
J.L. Vergnon Confidence Grand Cru Brut Nature 2010

Francois Vallois Brut Réserve NV
Francois Vallois Brut Rosé 2012

Jérôme Prévost La Closerie Les Béguines NV

Logo_champagne_JL_VergnonLogo_Champagne_Francois-ValloisLogo-Bottlescouts