CeestaShop.fi – Nautinnollisiin samppanja- ja ruokahetkiin

Ceesta on 100% perheyritys, joka on perustettu vuonna 2009 ja verkkokaupan avasimme maaliskuussa 2010. Rakastamme laadukkaita herkkutuotteita, ruoanlaittoa, herkullista ruokaa ja viiniä nautittuna yhdessä hyvien ystävien tai perheen kanssa. Haluamme, että myös sinä voit tehdä saman tarjoamalla kaupassamme valitsemiamme laadukkaita viinilaseja, samppanjalaseja, viini- ja keittiötarvikkeita. Nautinnollisiin viini- ja ruokahetkiin tarvitset laadukkaat välineet ja ainekset. Olemme valinneet sinulle ruoka- ja herkkutuotteita pieniltä italialaisilta, ranskalaisilta, espanjalaisilta sekä muutamilta muiden maiden laadukkailta ruokatuottajilta, jotka suhtautuvat ruokaan ja omiin tuotteisiinsa intohimolla ja rakkaudella. Valitsemme ainoastaan tuotteita, joista itse pidämme ja joita voimme ylpeudellä käyttää ja tarjota ystävillemme ja sukulaisillemme.

Olemme erikoistuneet viini- ja samppanjalaseihin, viinintarjoiluun ja viininsäilytykseen ja haluamme että sinäkin voit säilyttää, tarjoilla ja nauttia viineistäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Järjestämme keväisin kansainvälistä ja yhtä maailman suurinta samppanjatapahtumaa, Grand Champagne Helsinkiä sekä syksyllä huippuviineihin keskittyvää Grand Vin Helsinki -viinitapahtumaa.

Asiakkaitamme ovat kotikokit, hyvän ruoan ja viinin ystävät ja asiantuntijat, ravintolat, baarit, kahvilat sekä jälleenmyyjät. Ruoka- ja herkkutuotteitamme löydät tavaratalojen ruoka- ja herkkuosastoilta, hyvin varustelluista supermarketeista, ja pienistä herkku- ja erikoiskaupoista ympäri maan. Oma kauppamme löytyy Helsingistä, Töölöntorin kulmalta. Toimitamme tuotteitamme myös muihin pohjoismaihin ja muualle Eurooppaan. Mikäli sinulla on kysymyksiä, et löydä haluamaasi tai haluat ryhtyä jälleenmyyjäksemme, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Autamme sinua ilomielin.

www.ceestashop.fi