Suomen Sommelierit Ry
Suomen Sommelierit Ry kokoaa Suomen sommelier-toiminnasta kiinnostuneet tahot yhteen.
Sommelier-käsite ymmärretään tässä laajasti ja korostamme sen eri osa-alueisiiin liittyvää kommunikointia ja myynninedistämistä:
- Viinitarjoilu ja viinin kannattava myyminen ravintolassa
- Vesi-, kahvi- ja sikaritarjoilu
- Viinivalikoima ja muu juomavalikoima
- Viinien ostaminen ravintolaan
- Ruuan ja viinin yhdistäminen
- Vahva salipuolen osaamisen kehittäminen
Yhdistyksen tavoite on kehittää ja ylläpitää näiden sommelier-toimintojen vaatimia taitoja ja tietoja sekä nostaa viinitarjoilua ja siihen liittyviä toimintoja Suomessa kohti kansainvälisesti kilpailukykyistä tasoa.
Jäseniksi ovat tervetulleita kaikki ne ravintola-alan ammattilaiset, joita jokin sommelier-toimintojen osa-alue koskettaa, kuten tarjoilijat, hovimestarit, vuoropäälliköt, ravintolapäälliköt sekä kokit ja keittiömestarit. Myös näiden alojen opiskelijat ovat tervetulleita opiskelijajäseniksi.
Tukijäseniksi toivotamme tervetulleiksi alkoholi-ja ravintolaklusterin yrityksiä (yritystystukijäsenet) ja niissä toimivia henkilöitä (henkilötukijäsenet). Uutena myös viiniharrastajien ja yleensä viineistä kiinnostuneiden mahdollisuus liittyä tukijäseniksi.
Erityisesti toivomme myös ravintolayrityksiä tukijäseniksi.
Lue lisää: www.sommeliers.fi
