Suomen Sommelierit Ry

//Suomen Sommelierit Ry
Suomen Sommelierit Ry2018-04-11T21:57:25+00:00

Suomen Sommelierit Ry

 

Suomen Sommelierit Ry kokoaa Suomen sommelier-toiminnasta kiinnostuneet tahot yhteen.

Sommelier-käsite ymmärretään tässä laajasti ja korostamme sen eri osa-alueisiiin liittyvää kommunikointia ja myynninedistämistä:

  • Viinitarjoilu ja viinin kannattava myyminen ravintolassa
  • Vesi-, kahvi- ja sikaritarjoilu
  • Viinivalikoima ja muu juomavalikoima
  • Viinien ostaminen ravintolaan
  • Ruuan ja viinin yhdistäminen
  • Vahva salipuolen osaamisen kehittäminen

Yhdistyksen tavoite on kehittää ja ylläpitää näiden sommelier-toimintojen vaatimia taitoja ja tietoja sekä nostaa viinitarjoilua ja siihen liittyviä toimintoja Suomessa kohti kansainvälisesti kilpailukykyistä tasoa.

Jäseniksi ovat tervetulleita kaikki ne ravintola-alan ammattilaiset, joita jokin sommelier-toimintojen osa-alue koskettaa, kuten tarjoilijat, hovimestarit, vuoropäälliköt, ravintolapäälliköt sekä kokit ja keittiömestarit. Myös näiden alojen opiskelijat ovat tervetulleita opiskelijajäseniksi.

Tukijäseniksi toivotamme tervetulleiksi alkoholi-ja ravintolaklusterin yrityksiä (yritystystukijäsenet) ja niissä toimivia henkilöitä (henkilötukijäsenet). Uutena myös viiniharrastajien ja yleensä viineistä kiinnostuneiden mahdollisuus liittyä tukijäseniksi.

Erityisesti toivomme myös ravintolayrityksiä tukijäseniksi.

Lue lisää: www.sommeliers.fi