Champagne Salmon

Etusivu/samppanjat/Champagne Salmon

Champagne Salmon

Vuonna 1958 tuotettiin ensimmäiset 500 pulloa tuottajaviljelijä Salmonin samppanjaa.

Talon 10 hehtaarin viljelmistä 85% köynnöksistä on istutettu Meunier rypäleellä (vähemmän tunnettu kuin Pinot Noir ja Chardonnay), joka tuo samppanjaan pyöreyden ja hedelmäisyyden. Meunier sopii erinomaisesti savikalkkikiviselle maaperälle ja tarhojen mikroilmastolle. Lajike sietää hallaa paremmin ja kukkii myöhemmin kuin muut rypälelajikkeet. Näistä syistä Meunier edustaa valtaosaa talon viljelmistä ja on tehnyt talosta lajikkeen asiantuntijan.

Alexander Salmon edustaa perhettä kolmannessa sukupolvessa ja on asettanut itselleen haasteeksi ja tavoitteeksi palauttaa Meunierin maineen kunniaan.

Perheen intohimo kuumailmapalloilla lentämisellä on samanlainen kuin se, joka saa heidät kokoontumaan viinitarhoihin, suuren rypälepuristimen ympärille ja kellareihin, jossa tuotetaan Salmonin samppanjat.

www.champagne-salmon.fr

Osasto: Maahantuoja:

Lisätiedot

[in English]

In 1958 the first 500 bottles of champagne Salmon were produced.

Our domain of 10 hectares has 85% of its vineyard planted with Meunier (less known than Chardonnay and Pinot Noir). As time went by, we acquired a unique expertise to work this black grape with white flesh, which offers roundness and fruitiness to champagne.

Alexander Salmon, representing now the third generation of the family, has decided to meet a new challenge: reestablish Meunier’s noble reputation!

We take it to heart to express tradition and exception through the quality and finesse of our productions. Our family passion for traveling in hot-air balloons is akin to that which makes us gather in the vineyards, around the great grape press and in the cellars where we elaborate the cuvées of the house Salmon.

Go to Top