Vuonna 1958 tuotettiin ensimmäiset 500 pulloa tuottajaviljelijä Salmonin samppanjaa.
Talon 10 hehtaarin viljelmistä 85% köynnöksistä on istutettu Meunier rypäleellä (vähemmän tunnettu kuin Pinot Noir ja Chardonnay), joka tuo samppanjaan pyöreyden ja hedelmäisyyden. Meunier sopii erinomaisesti savikalkkikiviselle maaperälle ja tarhojen mikroilmastolle. Lajike sietää hallaa paremmin ja kukkii myöhemmin kuin muut rypälelajikkeet. Näistä syistä Meunier edustaa valtaosaa talon viljelmistä ja on tehnyt talosta lajikkeen asiantuntijan.
Alexander Salmon edustaa perhettä kolmannessa sukupolvessa ja on asettanut itselleen haasteeksi ja tavoitteeksi palauttaa Meunierin maineen kunniaan.
Perheen intohimo kuumailmapalloilla lentämisellä on samanlainen kuin se, joka saa heidät kokoontumaan viinitarhoihin, suuren rypälepuristimen ympärille ja kellareihin, jossa tuotetaan Salmonin samppanjat.