Yhteistyökumppanit

Ceesta on 100% perheyritys, joka on perustettu vuonna 2009 ja verkkokaupan avasimme maaliskuussa 2010. Rakastamme laadukkaita herkkutuotteita, ruoanlaittoa, herkullista ruokaa ja viiniä nautittuna yhdessä hyvien ystävien tai perheen kanssa. Haluamme, että myös sinä voit tehdä saman tarjoamalla kaupassamme valitsemiamme laadukkaita viinilaseja, samppanjalaseja, viini- ja keittiötarvikkeita. Nautinnollisiin viini- ja ruokahetkiin tarvitset laadukkaat välineet ja ainekset. Olemme valinneet sinulle ruoka- ja herkkutuotteita pieniltä italialaisilta, ranskalaisilta, espanjalaisilta sekä muutamilta muiden maiden laadukkailta ruokatuottajilta, jotka suhtautuvat ruokaan ja omiin tuotteisiinsa intohimolla ja rakkaudella. Valitsemme ainoastaan tuotteita, joista itse pidämme ja joita voimme ylpeudellä käyttää ja tarjota ystävillemme ja sukulaisillemme.

Olemme erikoistuneet viini- ja samppanjalaseihin, viinintarjoiluun ja viininsäilytykseen ja haluamme että sinäkin voit säilyttää, tarjoilla ja nauttia viineistäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Järjestämme keväisin kansainvälistä ja yhtä maailman suurinta samppanjatapahtumaa, Grand Champagne Helsinkiä sekä syksyllä huippuviineihin keskittyvää Grand Vin Helsinki -viinitapahtumaa.

Asiakkaitamme ovat kotikokit, hyvän ruoan ja viinin ystävät ja asiantuntijat, ravintolat, baarit, kahvilat sekä jälleenmyyjät. Ruoka- ja herkkutuotteitamme löydät tavaratalojen ruoka- ja herkkuosastoilta, hyvin varustelluista supermarketeista, ja pienistä herkku- ja erikoiskaupoista ympäri maan. Oma kauppamme löytyy Helsingistä, Töölöntorin kulmalta. Toimitamme tuotteitamme myös muihin pohjoismaihin ja muualle Eurooppaan. Mikäli sinulla on kysymyksiä, et löydä haluamaasi tai haluat ryhtyä jälleenmyyjäksemme, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Autamme sinua ilomielin.

Ceestashop.fi

Business France

Business France is the national agency supporting the international development of the French economy, responsible for fostering export growth by French businesses, as well as promoting and facilitating international investment in France.

It promotes France’s companies, business image and nationwide attractiveness as an investment location, and also runs the VIE international internship program. Founded on January 1, 2015 through a merger between UBIFRANCE and the Invest in France Agency, Business France has 1,500 personnel, both in France and in 70 countries throughout the world, who work with a network of public- and private-sector partners.

www.businessfrance.fr
dsautomobiles.fi

Glorian Ruoka & Viini

Suomen arvostetuin ja kaunein ruokalehti on hyvän ruoan iloinen äänenkannattaja. Lehti kertoo kiinnostavimmat puheenaiheet, ilmiöt, kansainväliset ja kotimaiset trendit sekä kiinnostavien ruokaihmisten tarinat.

Viininharrastaja löytää lehdestä täsmäsuositukset lempiruoilleen sekä parhaan hinta-laatusuhteen juomaostokset.

Lukijamme arvostavat laatua ja elämyksiä niin keittiössä kuin ruokaostoksilla, ravintoloissa ja matkoillakin.

Soppa365 on Glorian ruoka & viini verkossa. Soppa365.fistä löydät lehdessä aiemmin julkaistuja reseptejä ja voit koota oman digitaalisen keittokirjasi.

www.soppa365.fi

Lehmann Glass

Lehmann Glass on ranskalainen Champagnen alueella toimiva lasivalmistaja, joka on jo vuosikymmeniä keskittynyt sekä samppanja- että viinilasien suunnitteluun ja valmistukseen. Lehmann Glass toimittaa samppanjalaseja lähes kaikille merkittäville samppanjataloille sekä laadukkaita ja kauniita viinilaseja laajalle joukolle viinintuottajia ja ravintoloita ympäri maailmaa.

Lehmann Glass valmistaa laadukkaita viinilaseja moneen eri tarpeeseen sekä yksityis- että ammattikäyttöön. Viimeisimpänä uutuutena ovat suupuhalletut, klassisen kauniit ja tyylikkäät A. Lallement -sarjan viini- ja samppanjalasit. Nämä ajattomat monikäyttöiset lasit on suunnitellut Arnaud Lallement, maailmankuulun 3 Michelin tähden ravintola L’Assiette Champenoise keittiömestari ja samalla yksi Ranskan johtavista kokeista, jolla on vahva intohimo viinin ja ruoan yhdistämiseen. Arnaud Lallementin suunnittelemilla laseilla on kaksi eri käyttötarkoitusta. Jokainen lasimalli on suunniteltu tuomaan esille erilaisten samppanjoiden erityispiirteet ja samalla lasit soveltuvat erinomaisesti eri tyyppisten viinien hienouksien ja alueellisten ominaispiirteiden korostamiseen. Lyijyttömästä kristallista valmistetut lasit ovat upean kirkkaat, elegantit ja hienostuneen kevyet.

Lehmann Glass on maailmankuulu suupuhalletuista Grand Champagne -laseista, jotka tuovat samppanjan nauttimiseen aivan uuden ulottuvuuden. Lasi tuo parhaalla mahdollisella tavalla esiin eri tyyppisten samppanjoiden upeat aromit.

Tutustu Lehmann Glass -laseihin osoitteessa: ceestashop.fi ›

Maahantuonti: Ceesta Oy