Valikoitu joukko yrityksiä ja Helsingin huippuravintoloita valmistavat samppanjan oheen maistuvia ja herkullisia maisteluannoksia.

Ravintola Ego

Menu

Lohisashimi
Salmon sashimi
(G, M)

Härkä tataki
Beef tataki
(M, mahdollisuus tilata gluteeniton)

Marinoitua mätiä & riisiä
Rice with marinated roe
(G, M)

”Japanilainen curry”
”Japanese curry”
(G, K)

Ravintola Muru

Menu

Karhunlaukkarisottoa ja parsaa
Ramsons risotto & asparagus
(L, G, K)

Katkarapuleipä ja romescoa
Shrimp sandwich & romesco
(L)

Juustot ja hunajapähkinää
Cheeses & honey nuts
(K)

Ravintola Pastis

Menu

Pastiksen tartar
Beef tartar a la Pastis
(G, L)

Keväinen quiche & parsaa
Spring quiche with asparagus
(VL, K)

Macaroneja
Macarons
(G, L)

Ostereita, sitruunaa ja Mignonette -kastiketta
Oysters with lemon and Mignonette sauce
(Rajallinen saatavuus / Limited availability)
(G, M)

Ruokavaliomerkinnät

G = Gluteeniton
M = Maidoton
L = Laktoositon
VL = Vähälaktoosinen
K = Kasvis