Ohjelmaa yrityksille & ryhmille

/Ohjelmaa yrityksille & ryhmille
Ohjelmaa yrityksille & ryhmille2019-01-24T13:12:40+00:00
Tuo yritysryhmäsi tai kaveriporukkasi viihtymään Grand Champagne Helsinkiin! Nauttikaa yhdessä samppanjoista, tunnelmasta, tiedosta ja herkuista, joita tämä maailmankin mittakaavassa uniikki tapahtuma tarjoaa.

Mukana ovat suomalaiset huippunimemme Essi Avellan MW, Jukka Sinivirta ja Samuil Angelov. Kaikki tähtivieraamme pitävät Master Classeja ja heihin pääsee tutustumaan myös tapahtumasalissa. Salissa oli uniikki mahdollisuus tavata Richard Geoffroy (Dom Pérignon), Gilles Descôtes (Bollinger), Didier Mariotti (G.H. Mumm), Fabrice Rosset (Deutz) tai Antoine Roland-Billecart (Billecart-Salmon), ja monia, monia alueen ykkösvaikuttajia kellarimestareista omistajiin ja johtajiin. Kaikki liki 70 tarjolla olevaa samppanjataloamme panevat parastaan ja digilipukkein maistelussa  salissa on noin 250 samppanjaa.

Myymme tämän sivuston kautta kimppalippuja aina 8 hengen ryhmille saakka, mutta voit ottaa meihin yhteyttä isompien porukoiden osalta. Varaa oma 18 tai 34 hengen yksityinen Master Class huippuluennoitsijoidemme seurassa. Tai osta haluamasi määrä paikkoja haluamaasi tällä sivustolla esiteltyyn Master Classiin.

Räätälöi ryhmällesi paketti, johon kuuluu pääsylippu, Master Class -luennot sekä maistelulipukkeita. Ota yhteyttä: taru.from@ceesta.com.