Grand Champagne Dinner
Grand Champagne Dinneriä tähdittää huippukokki Philippe Mille Champagnen Les Crayèresista!
Juhlistamme kuplivaa tapahtumaa ja arvovaltaisia tähtivieraitamme kanssanne Grand Champagne Dinnerillä. Vanhan Ylioppilastalon Musiikkisali muuttuu huippuravintolaksi tähtituottajiemme luksussamppanjoiden siivittämänä.
Varaa seurueellesi paikat (8 henkeä) tähtivieraamme pöytään. Pöytien isäntinä toimivat Emilien Boutillat (Champagne Piper-Heidsieck), Vincent Chaperon (Champagne Dom Pérignon), Lucie Pereyre de Nonancourt (Champagne Laurent-Perrier), Clément Pierlot (Champagne Pommery) sekä Clovis Taittinger (Champagne Taittinger).
To 5.5. klo 20.30 Grand Champagne Dinner
Varaa paikka eksklusiiviselle samppanjaillalliselle kahdeksan hengen seurueellesi.
Ota yhteyttä Taru Fromiin taru.from@ceesta.com.
Philippe Mille luotsaa Champagnen tunnetuinta gastronomista keidasta, kahdella Michelin –tähdellä palkittua Le Parc Les Crayères -ravintolaa Reimsissä. Millen keittiö ammentaa suoraan Champagnen sesongeista ja terroirista, aina taidokkaasti ja alueen monimuotoisuutta korostaen.
”Minun keittiöni? Nautintoja, runsautta, herkullisuutta ja kunnioitusta raaka-ainetta ja sesonkeja kohtaan. Lyhyesti: ruokaa, joka herättää tunteita.”
-Philippe Mille
Menu
***
Foam of tomato water
Smoked eel, elderberry oil
Nuage d’eau de tomates
Anguille fumée, huile de sureau
Vaahto tomaattivedestä
Savustettua ankeriasta, seljanmarjaöljyä
Pommery Cuvée Louise 2003 Magnum
***
Tribute to Notre Dame de Reims Cathedral
Langoustines like ”stained-glass” with seaside pepper
Hommage à Notre Dame de Reims
« Vitrail» de langoustines au poivre des côtes
Kunnianosoitus Notre Dame de Reims katedraalille
Merirapuja lasimaalauksen tyyliin ja rannikon pippuria
Dom Pérignon 2004 Magnum
***
John Dory fish with dried caviar
Seaweed sabayon and creamy champagne reduction
Saint-Pierre poudré de caviar séché
Sabayon aux algues et sucs de champagne crémés
Pietarinkalaa ja kuivattua kaviaaria
Merilevä sabayon ja kermaista samppanja reduktiota
Taittinger Comtes de Champagne Rosé 2008
***
Baby chicken and foie gras chopped with a knife
Green asparagus, citrus gel
Poulette et foie gras « au couteau »
Asperges vertes, gel d’agrumes
Kananpoikaa ja ankanmaksaa ??
Vihreää parsaa ja sitrusgeeliä
Laurent-Perrier Grand Siécle N°25
***
Tomme cheese and mushroom millefeuille
Chutney confit with Tonka beans
Millefeuille de tomme et champignons
Confit de chutney à la fève de Tonka
Tuhatlehtinen tomme –juustosta ja sienistä
Chutney confit ja tonkapapuja
Piper-Heidsieck Vintage 1996