Grand Champagne Dinner2019-01-18T15:01:22+00:00

Grand Champagne Dinner

Juhlistamme kuplivaa tapahtumaa ja arvovaltaisia tähtivieraitamme kanssanne Grand Champagne Dinnerillä. Vanhan Ylioppilastalon Musiikkisali muuttuu huippuravintolaksi, kun Savoyn keittiöpäällikkö Kari Aihinen tiimeineen näyttää osaamistaan tähtituottajiemme luksussamppanjoiden siivittämänä.

Varaa seurueellesi paikat (8 henkeä) tähtivieraamme pöytään. Pöytien isäntinä toimivat Hubert de Billy (Champagne Pol Roger), Cyril Brun (Champagne Charles Heidsieck), Dominique Demarville (Champagne Veuve Clicquot), Laurent Fresnet (Champagne Henriot) sekä Clovis Taittinger (Champagne Taittinger).

To 9.5. klo 20.30 Grand Champagne Dinner

Varaa paikka eksklusiiviselle samppanjaillalliselle kahdeksan hengen seurueellesi.
Ota yhteyttä Taru Fromiin taru.from@ceesta.com.

 

Menu by

Chef de Cuisine Kari Aihinen/Savoy

Sokerisuolattua ruijanpallasta, Carelian kaviaaria ja herneenversokreemiä

Sugarsalted fresh fillet of halibut, Carelian caviar and pea sprout cream

Taittinger Comtes de Champagne 2005 en methuselah

***

Hummerisalaattia, marinoitua tomaattia ja rouillea

Lobster salad, marinated tomatoes and rouille

Charles Heidsieck Blanc des Millénaires 2004

***

Tryffeliconsomme, vihreää parsaa ja nokkosta

Truffle-consomme, fresh green asparagus and nettle

Henriot Cuvée Hemera 2005

***

Raparperilla glaseerattua ankanrintaa, varhaiskaalia, ankanmaksaa ja lipstikalla-maustettua punaviinikastiketta  

Rhubarb glazed fillet of duck, spring cabbage, foie gras and red wine sauce seasoned with lovage

Veuve Clicquot La Grande Dame Rosé 2008

***

Comté -juustoa ja Savoyn tryffeli-hunaja pähkinää

Comté cheese seasoned with fresh truffle and honey from Savoy’s roof top garden

Pol Roger Cuvée Sir Winston Churchill 2008

IMG_3912

KARI AIHINEN

Huippukokki Kari Aihinen on legendaarisen ravintola Savoyn keittiöpäällikkö. Suosittu televisiokokki on myös tuore ravintoloitsija Helsinkiin ja Turkuun perustetussa ravintola Rosterissa.