Grand Champagne Dinner

Grand Champagne Dinneriä tähdittää huippukokki Philippe Mille Champagnen Les Crayèresista!

Juhlistamme kuplivaa tapahtumaa ja arvovaltaisia tähtivieraitamme kanssanne Grand Champagne Dinnerillä. Vanhan Ylioppilastalon Musiikkisali muuttuu huippuravintolaksi tähtituottajiemme luksussamppanjoiden siivittämänä.

Varaa seurueellesi paikat (8 henkeä) tähtivieraamme pöytään. Pöytien isäntinä toimivat Emilien Boutillat (Champagne Piper-Heidsieck), Vincent Chaperon (Champagne Dom Pérignon), Lucie Pereyre de Nonancourt (Champagne Laurent-Perrier), Clément Pierlot (Champagne Pommery) sekä Clovis Taittinger (Champagne Taittinger).

To 5.5. klo 20.30 Grand Champagne Dinner

Varaa paikka eksklusiiviselle samppanjaillalliselle kahdeksan hengen seurueellesi.
Ota yhteyttä Taru Fromiin taru.from@ceesta.com.

Philippe Mille luotsaa Champagnen tunnetuinta gastronomista keidasta, kahdella Michelin –tähdellä palkittua Le Parc Les Crayères -ravintolaa Reimsissä. Millen keittiö ammentaa suoraan Champagnen sesongeista ja terroirista, aina taidokkaasti ja alueen monimuotoisuutta korostaen.

”Minun keittiöni? Nautintoja, runsautta, herkullisuutta ja kunnioitusta raaka-ainetta ja sesonkeja kohtaan. Lyhyesti: ruokaa, joka herättää tunteita.”
-Philippe Mille

Menu

***

Foam of tomato water

Smoked eel, elderberry oil

Nuage d’eau de tomates

Anguille fumée, huile de sureau

Vaahto tomaattivedestä

Savustettua ankeriasta, seljanmarjaöljyä

Pommery Cuvée Louise 2003 Magnum

***

Tribute to Notre Dame de Reims Cathedral

Langoustines like ”stained-glass” with seaside pepper

Hommage à Notre Dame de Reims

« Vitrail» de langoustines au poivre des côtes

Kunnianosoitus Notre Dame de Reims katedraalille

Merirapuja lasimaalauksen tyyliin ja rannikon pippuria

Dom Pérignon 2004 Magnum

***

John Dory fish with dried caviar

Seaweed sabayon and creamy champagne reduction

Saint-Pierre poudré de caviar séché

Sabayon aux algues et sucs de champagne crémés

Pietarinkalaa ja kuivattua kaviaaria

Merilevä sabayon ja kermaista samppanja reduktiota

Taittinger Comtes de Champagne Rosé 2008

***

Baby chicken and foie gras chopped with a knife

Green asparagus, citrus gel

Poulette et foie gras « au couteau »

Asperges vertes, gel d’agrumes

Kananpoikaa ja ankanmaksaa ??

Vihreää parsaa ja sitrusgeeliä 

Laurent-Perrier Grand Siécle N°25

***

Tomme cheese and mushroom millefeuille

Chutney confit with Tonka beans

Millefeuille de tomme et champignons

Confit de chutney à la fève de Tonka

Tuhatlehtinen tomme –juustosta ja sienistä

Chutney confit ja tonkapapuja

Piper-Heidsieck Vintage 1996