Mikä

Grand Champagne Helsinki täynnä kuplivaa iloa ja upeita samppanjoita!

Samppanja kuplii nyt lokakuussa Vanhalla Ylioppilastalolla, kun Champagne rantautuu Helsinkiin kooten yhteen samppanjan ystävät, nautiskelijat ja alan huippunimet.

Euroopan COVID-19 virustilanteen vuoksi tapahtuma on siirretty vuoden 2021 toukokuulle. Ostetut sisäänpääsyliput ja master class -luentopaikat pysyvät voimassa vastaavina uusina päivinä ja kellonaikoina. 

Yleisötapahtumassa samppanjan saloihin meitä johdattavat kotimaisten kärkinimien lisäksi muun muassa huippuarvostetut kellarimestarit Vincent Chaperon (Dom Pérignon), Emilien Boutillat (Piper-Heidsieck) ja Clément Pierlot (Pommery). Mahtavista samppanjapersoonallisuuksista Grand Champagne Helsinkiä läsnäolollaan kunnioittaa myös Laurent-Perrierin omistajaperheen Lucie Pereyre de Nonancourt ja Taittingerin samppanjasuvun Clovis Taittinger. Ja Grand Champagnessa tapaat monia, monia muita champagnelaisia tähtiä!

Tapahtumassa voi myös syventää omaa tietämystään ja kokea ainutlaatuisia juomanautintoja osallistumalla Master of Winen ja kansainvälisesti arvostetun samppanja-asiantuntijan Essi Avellanin Master Class -luennoille tai suomalaisten viiniasiantuntijoiden Samuil Angelovin, Kim Moliisin, Heidi Mäkisen ja Jukka Sinivirran vetämille tai moderoimille luennoille. Kokkaavat sommelierit, Grand Champagne Challenge -voittajamme Deniz Löktas ja Toni Aikasalo panevat myös parastaan! Myös monet samppanjatalojen vierailevat asiantuntijat vetävät Grand Champagne Helsinki -tapahtumassa Master Class -luentoja. Näihin maksullisiin Master Classeihin on rajattu määrä paikkoja ja niihin voi ilmoittautua etukäteen. Tarkempi tieto luennoista löytyy tapahtuman nettisivujen Master Classes -kohdasta. Kaikissa Master Class -luennoissa maistelulasina käytetään Lehmann Glassin upeaa, sommelier Philippe Jamessen suunnittelemaa, käsinpuhallettua Grand Champagne -samppanjalasia.

Vanhalla Ylioppilastalolla järjestettävässä rennossa ja tunnelmallisessa tapahtumassa pääsee maistelemaan niin tunnettuja samppanjaklassikoita kuin harvinaisempia herkkuja. Niiden ohella tapahtumassa on tarjolla samppanjaan sopivia herkkuja.

Tule yksin, kaksin tai porukalla. Ota yhteyttä meihin, jos haluat porukallesi tai yritysryhmällesi räätälöidyn tastingin!

Milloin

Torstaina 6. toukokuuta 2021 kello 16-21 

Perjantaina 7. toukokuuta 2021 kello 15-21

Lauantaina 8. toukokuuta 2021 kello 12-20

Missä

Vanha Ylioppilastalo
Mannerheimintie 3, 00100 Helsinki

Historiallinen, yli 140 vuotta sitten avattu Vanha ylioppilastalo on kenties kaupungin perinteisin juhlien ja tapahtumien viettopaikka. Aivan ydinkeskustassa sijaitseva arvorakennus on osa suomalaista kulttuurihistoriaa. Upea juhlasali ja historiallinen musiikkisali luovat mainiot puitteet keväiselle samppanjatapahtumalle.

Sisäänpääsyliput ja maistelulipukkeet

Pääsyliput voit ostaa ennakkoon Ceestashop.fi -verkkokaupan kautta. Pääsylippuja myydään saatavuuden mukaan myös ovella kaikkina päivinä torstaina, perjantaina ja lauantaina à 20 €. Tervetuloa!

Sisäänpääsylipun hintaan kuuluu Lehmann Glassin Opale 21 -samppanjalasi, joka jaetaan sisään tullessa. Saat myös painetun käsiohjelman kun saavut tapahtumaan. Käsiohjelmassa on listattu kaikki tapahtumassa maisteltavat samppanjat sekä Rare & Fine samppanjoiden avausaikataulut.

Tapahtuma on tarkoitettu 18 vuotta täyttäneille.

Samppanjan maistelu tapahtuu digilipukkeilla, joita voi ladata lipukepisteissä Grand Champagne -maksukortille tapahtumassa. Digilipukkeen arvo on 2,5 €. Maisteltavien samppanjoiden hinnat vaihtelevat yhdestä useampaan lipukkeeseen riippuen samppanjan hintaluokasta. Tapahtumassa tarjoiltava maisteluannos on 4 cl.

Grand Champagne maksukorttia näyttämällä saa myös kaikki edut, jotka kuuluvat Grand Champagne Helsinki – tapahtuman pääsylippuun.

Master Class -luennoille on erillinen ilmoittautuminen ja pääsymaksu, lisätiedot Master Class -osiosta.