Info

/Info
Info2019-01-18T15:10:06+00:00

Mikä

Grand Champagne Helsinki täynnä kuplivaa iloa ja upeita samppanjoita!

Samppanja kuplii huhtikuussa Vanhalla Ylioppilastalolla, kun Champagne rantautuu Helsinkiin kooten yhteen samppanjan ystävät, nautiskelijat ja alan huippunimet.

Yleisötapahtumassa samppanjan saloihin meitä johdattavat kotimaisten kärkinimien lisäksi muun muassa huippuarvostetut kellarimestarit  Cyril Brun (Charles Heidsieck), Dominique Demarville (Veuve Clicquot) ja Laurent Fresnet (Henriot). Mahtavista samppanjapersoonallisuuksista Grand Champagne Helsinkiä läsnäolollaan kunnioittavat myös Pol Rogerin omistaja Hubert de Billy ja Taittingerin samppanjasuvun vesa Clovis Taittinger. Ja Grand Champagnessa tapaat monia, monia muita champagnelaisia tähtiä!

Tapahtumassa voi myös syventää omaa tietämystään ja kokea ainutlaatuisia juomanautintoja osallistumalla Master of Winen ja kansainvälisesti arvostetun samppanja-asiantuntijan Essi Avellanin Master Class -luennoille, tunnetun viini- ja samppanjaekspertin Jukka Sinivirran tai samppanjatalojen vierailevien asiantuntijoiden vetämille, Grand Champagne Helsinki -tapahtumaan räätälöidyille Master Class -luennoille. Näihin maksullisiin Master Classeihin on rajattu määrä paikkoja ja niihin voi ilmoittautua etukäteen. Tarkempi tieto luennoista löytyy tapahtuman nettisivujen Master Classes -kohdasta. Kaikissa Master Class -luennoissa maistelulasina käytetään Lehmann Glassin upeaa, sommelier Philippe Jamessen suunnittelemaa, käsinpuhallettua Grand Champagne -lasia.

Vanhalla Ylioppilastalolla järjestettävässä rennossa ja tunnelmallisessa tapahtumassa pääsee maistelemaan niin tunnettuja samppanjaklassikoita kuin harvinaisempia herkkuja. Niiden ohella tapahtumassa on tarjolla samppanjaan sopivia herkkuja.

Tule yksin, kaksin tai porukalla. Ota yhteyttä meihin, jos haluat porukallesi tai yritysryhmällesi räätälöidyn tastingin!

Milloin

Torstaina 9. toukokuuta 2019 kello 16-21 

Perjantaina 10. toukokuuta 2019 kello 15-21

Lauantaina 11. toukokuuta 2019 kello 12-20

Missä

Vanha Ylioppilastalo
Mannerheimintie 3, 00100 Helsinki

Historiallinen, yli 140 vuotta sitten avattu Vanha ylioppilastalo on kenties kaupungin perinteisin juhlien ja tapahtumien viettopaikka. Aivan ydinkeskustassa sijaitseva arvorakennus on osa suomalaista kulttuurihistoriaa. Upea juhlasali ja historiallinen musiikkisali luovat mainiot puitteet keväiselle samppanjatapahtumalle.

Sisäänpääsyliput ja maistelulipukkeet

Pääsyliput voit ostaa ennakkoon Ceestashop.fi -verkkokaupan kautta. Pääsylippuja myydään saatavuuden mukaan myös ovella molempina päivinä perjantaina ja lauantaina à 20 €. Tervetuloa!

Sisäänpääsylipun hintaan kuuluu Lehmann Glassin Opale 21 -samppanjalasi, joka jaetaan sisään tullessa.

Tapahtuma on tarkoitettu 18 vuotta täyttäneille.

Samppanjan maistelu tapahtuu digilipukkeilla, joita voi ladata lipukepisteissä Grand Champagne -maksukortille tapahtumassa. Digilipukkeen arvo on 2,5 €. Maisteltavien samppanjoiden hinnat vaihtelevat yhdestä useampaan lipukkeeseen riippuen samppanjan hintaluokasta. Tapahtumassa tarjoiltava maisteluannos on 4 cl.

Grand Champagne maksukorttia näyttämällä saa myös kaikki edut, jotka kuuluvat Grand Champagne Helsinki – tapahtuman pääsylippuun.

Master Class -luennoille on erillinen ilmoittautuminen ja pääsymaksu, lisätiedot Master Class -osiosta.

Osta liput CeestaShopista ›

Ajankohtaista

2709, 2019

Fiiliksiä vuodelta 2017

Vuoden 2017 Grand Champagne Helsingissä oli aivan mahtava tunnelma: paljon ihmisiä, erinomaisia maisteltavia samppanjoja ja herkkuja, tähtivieraita ympäri Euroopan sekä tietysti uskomattoman hyvä fiilis.

Klikkaa kuvaa ja katso koko kuvagalleria: