-
Vuonna 1811 Charles Gabriel De Cazanove . 24-vuotias nuori mies lasinvalmistajan perheestä, perusti oman samppanjatalon Avizeen, Côte des Blancsin sydämeen mutta se oli hänen poikansa Chalres Nicolas joka vaikutti eniten brändin kasvuun.Hän oli liikemies ja Epernayn piirin puutarhaseuran puheenjohtaja ja sovelsi kasvitieteellistä tietämystään filokseran torjuntaan ja teki Charles De Cazanovesta kunnioitettavan yrityksen. Nykyään Champagne Charles de Cazanove käyttää tehokkaita viininvalmistus- ja teknologisia laitteita ja valmistaa yli 3 miljoonaa pulloa vuodessa. Viiniytys tapahtuu enimmäkseen ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa tynnyreissä, mutta tarvittaessa jotkut viinit viettävät aikaa tammessa saavuttaakseen tammitynnyreiden tarjoaman ihanan täyteyden. Viinit kypsyvät perinteisessä liitukivikellarissa. Charles de Cazanove talo sijaitsee Reimsin keskustassa jossa on kauppa ja museo joka auki vierailijoille.
-
Château de Bligny on ainoa Château, joka nauttii Châteaun "tittelistä" Champagnen alueen viljelijänä. Château de Bligny on ainutlaatuinen Cotes des Barissa Blignyn kylässä sijaitseva tila, jolla on ennennäkemätön historia ja viininvalmistuksen perintö. Côte des Barin historiallinen symboli Château de Bligny on täydellinen esimerkki terroirin parantamisesta ihmisen taitojen ja kykyjen avulla. Ympäristön ja luonnon kunnioittaminen sekä jatkuva sitoutuminen kestävään kehitykseen on Château de Blignylle erityisen tärkeää ja v. 2021 tila saavuttikin HVE-sertifikaatin tason 3! (HVE = Haute Valeur Environnementale).
-
G.H. Martel on Vuonna 1869 Avenay Val d’Or kylässä Epernayn lähellä perustettu Samppanjatalo. G.H. Martel & Co groupilla on yli 200 hehtaaria omia viljelyjä ja se ostaa rypäleitä viljelijöiltä yli 800 hehtaarin alueelta. Yrityksellä on kolme perinteistä rypäleiden puristamoa ja 20 000 m2 kellareita. G.H. Martel & Co samppanjan persoonallinen maku ja hienostuneisuus perustuu Rapeneau-perheen taitoon, joka on siirtynyt isältä pojalle neljän sukupolven ajan.