Hartwall

Hartwall

Hartwall on yksi Suomen merkittävimmistä alkoholijuomien maahantuojista ja jakelijoista. Olemme osa Royal Unibrew -konsernia.

Laadukkaiden juomien parissa olemme toimineet jo 60-luvulta lähtien aluksi agentuuriliikkeenä ja vuodesta 1998 maahantuojana. Satojen laatutuotteiden valikoimaamme nautitaan kattavasti ympäri Suomen yli 2800 ravintolassa.

Yhteistyökumppaneinamme ovat maailman suurimmat ja tunnetuimmat alkoholi- ja viiniyhtiöt kuten Diageo, joka omistaa trendikkään Baileys Original Irish Cream –liköörin lisäksi useita tunnettuja vodka-, viski- ja ginimerkkejä. Tuomme maahan myös CDG Internationalin valmistamia, Suomen johtavia konjakkeja ja brandyjä sekä ranskalaisiin huippusamppanjoihin lukeutuvaa Lansonia.

www.hartwall.fi

  • Champagne Barons de Rothschild syntyi Rothschildin suvun kolmen haaran (Château Lafitte, Château Mouton ja Château Clarke) yhdistettyä voimansa ja intohimonsa laatuviinien valmistukseen. Uuden vuosituhannen kunniaksi Rothschildit päättivät vuonna 2005 luoda viinin maailman arvovaltaisimmalta viinialueelta, Samppanjasta. Suvun yli 200-vuotiset perinteet Bordeaux’ssa saavat jatkoa liitosta Champagnen intohimoisimpien perheyrittäjien kanssa, jotka sukupolvien ajan ovat tinkimättömästi tavoitelleet viineihinsä ainutlaatuista huippulaatua. Viinit valmistetaan Vertuksen kylässä ja kaikki rypäleet saadaan parhailta Grand ja Premier Cru tarhoilta, erityisesti Côte de Blancin alueelta. Yritys valmistaa viittä samppanjaa ja ensimmäiset pullot on myyty vuonna 2009.
  • Alexandre Bonnet sijaitsee Les Ricey´ssä, samppanja-alueen eteläisessä osassa, Côte de Barin alueella. Täällä valmistetaan erinomaisia Pinot Noir-vetoisia samppanjoita. Alexandre Bonnet omistaa 47 hehtaaria viinitarhoja, joiden keski-ikä on noin 20 vuotta. Tila on perustettu vuonna 1973, eli se on verrattain nuori, mutta saavuttanut jo maineen todella laadukkaana viinitalona. Alexandre Bonnet on yksi pohjoismaiden myydyimmistä samppanjoista. Alexandre Bonnet valmistaa laatusamppanjoita perinteikkäästi ja viini, ei brändi edellä. Tämän samppanjatalon väki arvostaa perinteitä ja pitkää sitoutumista. Kellarimestari Alain Pailley on työskennellyt talossa yli 30 vuotta. Hän tuntee viininsä ja kellarinsa kuin omat taskunsa ja ymmärtää erinomaisesti vuosikertojen vaihteluita. Täällä kaikki mahdollinen tehdään käsityönä, ja tarvittaessa myös tilan toimitusjohtaja hyppää vaikka traktorin kyytiin auttamaan sadonkorjuussa.