RedBev

Vuonna 2011 perustettu Red Bev Oy on nopeasti kasvava, nuorekkaan energisellä sykkeellä ja urbaanilla asenteella toimiva alkoholituotteiden maahantuoja, joka katsoo positiivisesti tulevaisuuteen ja jonka laajaan portfolioon kuuluu tuotteita ympäri maailman.

Olemme osa Viiniposti-tiimiä, jonka kautta markkinoimme tuotteita kuluttajille sekä jaamme tuottajiemme menestystarinoita ja kuulumisia esimerkiksi vastuullisuuden ja kestävän kehityksen sertifiointien osalta. Viinipostin tarkoituksena on koota yhteen herkullisen elämän ainesosat eli viini ja ruoka sekä mielenkiintoiset tarinat näiden takaa.

Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa, niin elämäsi on lorauksen verran nautinnollisempaa. Samalla saat ensimmäisten joukossa tietoa viiniuutuuksistamme ja tapahtumistamme.

Löydät meidät Facebookista ja Instagramista nimellä @viiniposti.

Viinipostiin saat yhteyden laittamalla sähköpostia osoitteesen posti@viiniposti.fi

  • Vuonna 1811 Charles Gabriel De Cazanove . 24-vuotias nuori mies lasinvalmistajan perheestä, perusti oman samppanjatalon Avizeen, Côte des Blancsin sydämeen mutta se oli hänen poikansa Chalres Nicolas joka vaikutti eniten brändin kasvuun.Hän oli liikemies ja Epernayn piirin puutarhaseuran puheenjohtaja ja sovelsi kasvitieteellistä tietämystään filokseran torjuntaan ja teki Charles De Cazanovesta kunnioitettavan yrityksen. Nykyään Champagne Charles de Cazanove käyttää tehokkaita viininvalmistus- ja teknologisia laitteita ja valmistaa yli 3 miljoonaa pulloa vuodessa. Viiniytys tapahtuu enimmäkseen ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa tynnyreissä, mutta tarvittaessa jotkut viinit viettävät aikaa tammessa saavuttaakseen tammitynnyreiden tarjoaman ihanan täyteyden. Viinit kypsyvät perinteisessä liitukivikellarissa. Charles de Cazanove talo sijaitsee Reimsin keskustassa jossa on kauppa ja museo joka auki vierailijoille.
  • Château de Bligny on ainoa Château, joka nauttii Châteaun "tittelistä" Champagnen alueen viljelijänä. Château de Bligny on ainutlaatuinen Cotes des Barissa Blignyn kylässä sijaitseva tila, jolla on ennennäkemätön historia ja viininvalmistuksen perintö. Côte des Barin historiallinen symboli Château de Bligny on täydellinen esimerkki terroirin parantamisesta ihmisen taitojen ja kykyjen avulla. Ympäristön ja luonnon kunnioittaminen sekä jatkuva sitoutuminen kestävään kehitykseen on Château de Blignylle erityisen tärkeää ja v. 2021 tila saavuttikin HVE-sertifikaatin tason 3! (HVE = Haute Valeur Environnementale).

  • G.H. Martel on Vuonna 1869 Avenay Val d’Or kylässä Epernayn lähellä perustettu Samppanjatalo. G.H. Martel & Co groupilla on yli 200 hehtaaria omia viljelyjä ja se ostaa rypäleitä viljelijöiltä yli 800 hehtaarin alueelta. Yrityksellä on kolme perinteistä rypäleiden puristamoa ja 20 000 m2 kellareita. G.H. Martel & Co samppanjan persoonallinen maku ja hienostuneisuus perustuu Rapeneau-perheen taitoon, joka on siirtynyt isältä pojalle neljän sukupolven ajan.

  • Lehmann Reims – The Haute Couture revolution of tasting glasses

    [Description in English below] Master Class -luennot Perjantai 26.4.2024 klo 15:00 LOPPUUNMYYTY / SOLD OUT Lauantai 27.4.2024 klo 18:00 LOPPUUNMYYTY / SOLD OUT Hinta: 45 € Luennoitsija: Samuil Angelov, Ravintoloitsija, Restaurant Muru Huom! Luento pidetään suomeksi. Viime vuodet ovat olleet nopean ja dramaattisen kehityksen aikaa viini- ja varsinkin samppanjalasien maailmassa. Perinteiset huilulasit ja laakeat maljat ovat vaihtuneet kookkaisiin tulppaanin mallisiin samppanjalaseihin. Moni haluaa nauttia samppanjansa myös klassisista viinilaseista kuten tilavista burgundilaseista. Tässä tastingissa maamme johtaviin sommeliereihin lukeutuva Samuil Angelov maistattaa meille kolmea erityyppistä samppanjaa kolmesta eri mallisesta Lehmann -lasista, Opalesta (21cl), Jamesse Prestige Grand Champagnesta (45cl) ja Signature F. Sommier Arianesta (72cl). Liity Samuilin matkaan ja avaa aistisi lasin dramaattiselle merkitykselle samppanjan nauttimisessa. Samuil Angelov lukeutuu Suomen kansainvälisesti menestyneimpiin sommeliereihin. Hän on kansainvälisen Association de la Sommellerie Internationalen hallituksen jäsen. Angelov tunnetaan ravintola Murun, Pastiksen, Sue Ellenin, Fiascon? ja Finnjävelin yrittäjänä. Maisteltavat samppanjat:
    • Gonet Sulcova Grand Cru Blanc de Blancs Extra Brut 2012
    • Devaux Cœur des Bar Blanc de Noir Brut NV
    • Château de Bligny 6 Cépages Brut Nature NV
    Huomioithan että Master Class -lipun lisäksi tarvitset sisäänpääsylipun tapahtumaan osallistuaksesi Master Class -luennolle.
Go to Top