Tampereen Viinitukku

Etusivu/Näytteilleasettajat/Tampereen Viinitukku

Olemme viinialan yksi ensimmäisiä laatuviineihin keskittyneistä maahantuontiyrityksistä. Tuomme Suomeen ravintoloiden ja viinin ystävien iloksi hyvän hinta-laatusuhteen omaavia tuotteita sekä viinimaailman huippuja. Valikoimamme kattaa kaikki merkittävimmät viinintuottajamaat unohtamatta pienempiä erikoisuuksia.

⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯

[In English]

Tampere Wine Wholesales Ltd

We are one of the first importing companies in the wine industry focused on quality wines. We import to Finland products with a good price-quality ratio and the best of the wine world for the pleasure of restaurants and wine lovers. Our selection covers all the most important wine-producing countries without forgetting smaller specialties.

  • Elegantly and effervescently yours, Deutz

    [Description in English below] Master Class -luennot Lauantai 27.4.2024 klo 12:00 LOPPUUNMYYTY Hinta: 60 € Luennoitsijat: Caroline Latrive, Kellarimestari, Champagne Deutz & Essi Avellan MW, Samppanja-asiantuntija Huom! Luento pidetään englanniksi. Deutzin talo Aÿn ylärinteillä on yhtä hurmaava kuin sen elegantit samppanjat. Vuonna 2022 taloon saapui uusi kellarimestari, Caroline Latrive, joka johtaa nyt Deutzin viininvalmistusta uudelle aikakaudelle. Deutzin tyyli on hienostunut ja eloisa, ja sillä on oma vahva oma persoonansa. Liity Caroline Latriven ja Master of Wine Essi Avellanin seuraan kuulemaan lisää talon tarinasta ja sen viininvalmistuksen salaisuuksista. Pääsemme maistamaan viittä hienoa esimerkkiä talon valikoimasta, mukaan lukien upean elegantti luksussamppanja Amour de Deutz. Master Class on räätälöity Glorian Ruoka & Viini -lehden lukijoille. Caroline Latriven urapolku tuli ilmeiseksi hänen opintojensa ja työharjoittelujen kautta arvostetuissa samppanjataloissa. Hän suoritti enologian tutkinnon vuonna 1999 ja aloitti työskentelyn Champagne Bollingerilla. Vuonna 2004 Caroline jatkoi opintojaan ja valmistui enologian ja viinin maisteriksi ennen kuin hänestä tuli Champagne Ayalan kellarimestari. 15 Ayala -vuoden jälkeen Caroline Latrive teki ensimmäisen sadonkorjuunsa Deutzin kellarimestarina vuonna 2022. Master of Wine Essi Avellan on kansainvälisesti arvostettu samppanja-asiantuntija. Monia viinikirjoja kirjoittanut Avellan kuuluu Club Oenologique ja World of Fine Wine -lehtien viiniraatien lisäksi Champagne and Sparkling Wine World Championships -kilpailun ja International Wine and Spirit Competitionin tuomaristoon. Maisteltavat samppanjat:
    • Deutz Brut Classic
    • Deutz Brut Millésime 2015
    • Deutz Brut Rosé
    • Deutz Blanc de Blancs 2017
    • Deutz Amour de Deutz 2013
    Huomioithan että Master Class -lipun lisäksi tarvitset sisäänpääsylipun tapahtumaan osallistuaksesi Master Class -luennolle.
  • Champagne Deutzin perustivat William Deutz ja Pierre-Hubert Geldermann Aÿn kaupungissa vuonna 1838. Deutz on erityisen tunnettu korkeasta laadustaan ja klassisesta tyylistään. Reilu kolmannes rypäleistä tulee talon omilta tarhoilta ja loput hankitaan läheisiltä sopimusviljelijöiltä. Deutzille rypäleitä toimittavien tarhojen échelle luokitus on yli 95 %, luku on yksi Champagnen korkeimmista.
  • For the Amour of Deutz

    [Description in English below] Master Class -luennot Perjantai 26.4.2024 klo 18:00 LOPPUUNMYYTY Hinta: 120 € Luennoitsija: Caroline Latrive, Kellarimestari, Champagne Deutz Huom! Luento pidetään englanniksi. Yksi Champagnen hienoimmista blanc de blancs luksusamppanjoista, Amour de Deutz luotiin ensimmäisen kerran vuonna 1993, kun Deutzissa koitti uusi aikakausi. Sitä on seurannut sarja upeita vuosikertoja. Kellarimestari Caroline Latrive on valinnut meille viisi upeaa esimerkkiä Deutzin historiallisten vuosikertojen kirjastosta, mukaan lukien sen kautta-aikojen toinen vuosikerta 1995. Tartu tilaisuuteen, sillä Caroline on täydellinen opas tämän jalon Chardonnay-samppanjan vivahteiden ja hienouksien ymmärtämiseen. Caroline Latriven urapolku tuli ilmeiseksi hänen opintojensa ja työharjoittelujen kautta arvostetuissa samppanjataloissa. Hän suoritti enologian tutkinnon vuonna 1999 ja aloitti työskentelyn Champagne Bollingerilla. Vuonna 2004 Caroline jatkoi opintojaan ja valmistui enologian ja viinin maisteriksi ennen kuin hänestä tuli Champagne Ayalan kellarimestari. 15 Ayala -vuoden jälkeen Caroline Latrive teki ensimmäisen sadonkorjuunsa Deutzin kellarimestarina vuonna 2022. Maisteltavat samppanjat:
    • Deutz Amour de Deutz 2013
    • Deutz Amour de Deutz 2006
    • Deutz Amour de Deutz 2002
    • Deutz Amour de Deutz 1999
    • Deutz Amour de Deutz 1995
    Huomioithan että Master Class -lipun lisäksi tarvitset sisäänpääsylipun tapahtumaan osallistuaksesi Master Class -luennolle.
Go to Top