Champagne A. Bergère

Etusivu/samppanjat/Champagne A. Bergère

Champagne A. Bergère

Vuodesta 1848 viiniköynnöksiä viljelleen A. Bergèren perheen juuret ovat Fèrebriangesissa.

A. Bergère-nimen ja brändin perusti Albert Bergère vuonna 1949. Hänen poikansa André jatkoi tilan kehittämistä uusien viljelmien perustamista jättäen tuleville sukupolville upean perustan laatuviinien tuottamiseen.nAndrén lapset Annaëllen ja Adrien jatkavat isänsä ja isoisänsä aloittamaa tarinaa, jota on vienyt eteenpäin intohimo terroiriin ja köynnösten viljelemiseen.

Viininviljelijöiden viidennen sukupolven edustajana Adrien tuntee Petit Morin Valleyn maaperän, joka on hämmästyttävän rikas ja monimuotoinen. ”Uskon, ettei mitään suurta tehdä ilman intohimoa, mitään suurta ei tehdä heittäytymättä täysin mukaan tarinaan. Me kaikki perimme eri tarinan, mutta meidän tehtävämme on jatkaa sitä ja kirjoittaa uusi sivu joka päivä. Palattuani kotiin perheeni tilalle vuonna 2014, olen saanut ottaa käyttöön kaiken oppimani viininvalmistuksen suhteen. Intohimoni on tuottaa laadukkaita rypäleitä ja valmistaa niistä parasta mahdollista samppanjaa.” – Adrien Bergère

Osasto: Maahantuoja:

Lisätiedot

[in English]

The A. Bergère family, which have been cultivating vines since 1848, has its roots in Fèrebrianges.

The A. Bergère name and brand was founded by Albert Bergère in 1949. His son André continued to develop the house and establish new vineyards, leaving a wonderful foundation for the production of quality wines for future generations. André’s children Annaëlle and Adrien continue the story started by their father and grandfather, which has been carried forward by the passion for terroir and the cultivation of vines.

As a representative of the fifth generation of winegrowers, Adrien knows the soil of the Petit Morin Valley, which is amazingly rich and diverse. ”I believe that nothing great is done without passion, nothing great is done without throwing yourself fully into the story. We all inherit a different story, but it is our job to continue it and write a new page every day. After returning home to my family’s farm in 2014, I have been able to apply everything what I learned about winemaking. My passion is to produce quality grapes and make the best possible champagne out of them.” – Adrien Bergère

Go to Top