Champagne Girard-Bonnet

Etusivu/samppanjat/Champagne Girard-Bonnet

Champagne Girard-Bonnet

Paul Girardin ei tarvinnut aloittaa tyhjästä, kun hän perusti vaikuttavan viinitilansa Le Mesnil-sur-Ogeriin. Hänen molemmilla vanhemmillaan, Philippe Girardilla ja Dominique Bonnet’lla, oli merkittäviä viinitarhoja Côte des Blancsissa.12 hehtaarin tila, suurelta osin Grand Cru -kylissä, on lähtökohta, josta moni voi vain haaveilla. Viinitarhat muutettiin luonnonmukaiseen ja biodynaamiseen tuotantoon ja uusi huippumoderni viinitila rakennettiin. Nuoresta iästään huolimatta Paul Girardilla on selkeä visio viineistään. Hän leikkii erilaisten käymisastioiden kanssa inox-astioista amforoihin ja erityisesti tammitynnyreihin. Suuret, suhteellisen uudet 600 litran tynnyrit ovat saamassa entistä enemmän jalansijaa Girardin viininvalmistuksessa. Huolellisesti valmistetuilla, teknisesti täydellisillä, saumattomilla ja ilmeikkäillä samppanjoilla on helppo ennustaa Girard-Bonnetille huikea tulevaisuus.

Osasto: Maahantuoja:

Lisätiedot

[in English]

There was no need to start from scratch for Paul Girard when he established his instantly impressive Le Mesnil-sur-Oger domaine. Both of his parents, Philippe Girard and Dominique Bonnet, possessed significant vineyard holdings in the Côte des Blancs. To have an estate of 12 hectares, largely Grand Cru, on the Côte des Blancs is a starting point one can only dream of. First, the vineyards were converted to organic and biodynamic production and a new state-of-the-art winery west built. Despite his young age, Paul Girard has a clear vision for his wines. He plays around comfortably with different fermentation vessels from inox containers to amphora, and especially oak barrels. Large, relatively new 600-litre barrels are gaining further foothold in Girard’s winemaking. With meticulously crafted, technically perfect, seamless and expressive Champagnes, it is easy to predict a rocketing future for Girard-Bonnet.

Taken from Essi Avellan’s article on www.clubenologique.com

Go to Top