Champagne Herbert Beufort

Etusivu/samppanjat/Champagne Herbert Beufort

Champagne Herbert Beufort

Beaufort on valmistanut viiniä 1500-luvulta lähtien ja siirtänyt ainutlaatuista osaamista sukupolvelta toiselle yhdistäen perinteitä ja nykyaikaa. Perhe muutti Champagnen alueelle vuonna 1599, jolloin esi-isämme Pierre Beaufort syntyi, hänestä tuli ensimmäinen pitkässä samppanjaviininvalmistajien joukossamme. Vuonna 1900 Marcellin Beaufort aloitti punaisten ja valkoisten ”luonnollisten Bouzy-viiniensä” myynnin ja voitti mitaleja Epernayn ja Pariisin kilpailuissa vuosina 1904 ja 1907. Vuonna 1929 Marcellin aloitti samppanjan tuotannon poikansa Herbertin kanssa.

Nykyään Herbertin poika, Henry Beaufort ja hänen poikansa Hugues ja Ludovic, samppanjanviljelijöiden 12. sukupolvi, työskentelevät yhdessä perheyrityksessä ja myyvät noin 130 000 pulloa vuodessa, joista 40 % viedään 16 eri maahan.

Viinitarhoillemme on istutettu kaksi historiallista jaloa lajiketta: Pinot Noir ja Chardonnay. Grand Cru Cuvee shampanjat on valmistettu eksklusiivisessa pullossa, joka on saanut inspiraationsa siitä pullosta, jonka Marcellin loi samppanjoilleen.

Champagne Herbert Beaufort Grand Cru -viinitarhat sijaitsevat Grande Montagne de Reimsin alueella Bouzyn, Ambonnayn, Tours-sur-Marnen ja Verzenayn kylissä. Premier Cru -viinitarhat ovat Mareuil-sur-Ayn ja Trepailin kylissä Grande Vallee de la Marnen ja Grande Montagne de Reimsin alueilla.

Osasto: Maahantuoja:

Lisätiedot

The Beaufort have been making wine since the 16th century, handing down unique know-how from generation to generation, combining tradition and modernity. The family moved to the Champagne region in 1599, the year our ancestor Pierre Beaufort was born, he was to be the first in our long line of Champagne wine makers. In 1900, Marcellin Beaufort began selling his red and white “natural Bouzy wines”, winning medals at competitions in Epernay and Paris in 1904 and 1907. In 1929, with his son Herbert, Marcellin began producing champagne.

Today, Herbert’s son, Henry Beaufort and his sons Hugues and Ludovic, the 12th generation of champagne winegrowers, work together in the family company, selling some 130 000 bottles per year, of which 40% are exported to 16 countries.

Our vineyards are planted with two historic noble varietals: Pinot Noir and Chardonnay. Our Champagnes Grand Cru Cuvees are created in a exclusive bottle, inspired by the one Marcellin created for his champagnes.

The Champagne Herbert Beaufort Grand Cru vineyards are in the Grande Montagne de Reims villages of Bouzy, Ambonnay, Tours-sur-Marne and Verzenay. And Premier Cru vineyards are in the Grande Vallee de la Marne and Grande Montagne de Reims villages of Mareuil-sur-Ay and Trepail.

www.champagne-herbert-beaufort.com

Go to Top