Champagne Louis Roederer

Etusivu/samppanjat/Champagne Louis Roederer

Champagne Louis Roederer

Arvostettu samppanjatalo Louis Roederer on perustettu vuonna 1776 ja kuuluu nykyään Champagnen harvalukuiseen yhä perheomistuksessa olevien samppanjatalojen joukkoon. Nykyinen johtaja Frédéric Rouzaud edustaa jo 7. sukupolvea Roedererin johdossa. Louis Roedererin viinintekofilosofia on yksinkertainen: tavoitteena on valmistaa parasta mahdollista samppanjaa ja kehittää viinitalon toimintaa seuraavia sukupolvia ajatellen. Viinitalon käyttämistä rypäleistä peräti 70 prosenttia tulee omilta tarhoilta ja ne ovat biodynaamisesti viljeltyjä.

Louis Roederer valittiin maailman arvostetuimmaksi samppanjabrändiksi vuonna 2023 jo historiallisen neljännen kerran peräkkäin. Se on saavuttanut voiton yhteensä viisi kertaa viimeisten vuosien aikana, mikä kertoo Louis Roedererin johdonmukaisesta työstä ensiluokkaisen laadun ja sen jatkuvan kehittämisen eteen. Viinintekoa johtaa kellarimestari Jean-Baptiste Lecaillon, joka on ollut talon palveluksessa jo vuodesta 1989 alkaen. Alan kenties merkittävimmällä ja arvostetuimmalla kellarimestarilla sanotaan olevan lähes ’Midaan kosketus’ talon huippulaadun takaajana ja nykyisen menestyksen luojana.

www.louis-roederer.com

Osasto: Maahantuoja:

Lisätiedot

[in English]

Champagne Louis Roederer was founded in 1776. Today it is one of the last great independent and family-run Champagne Houses and its current director Frédéric Rouzaud represents the 7th generation in charge of the Champagne House. Louis Roederer’s winemaking philosophy is simple: the goal is to make the best possible champagne in a sustainable manner. The Louis Roederer Champagne House has long been committed to sustainable and responsible agronomic practices and preserving biodiversity.

Louis Roederer was awarded Drinks International World’s Most Admired Champagne brand for the for an unprecedented fourth year in a row in 2023, in recognition of the pioneering work that Champagne Louis Roederer continues to do in the vineyards and in the cellars. This was the fifth award for Louis Roederer since 2018. Louis Roederer’s winemaking today is led by Cellar Master Jean-Baptiste Lecaillon who has been with the house since 1989. Perhaps the most prominent and respected cellar master in the industry, Lecaillon is the mastermind behind the house’s top quality and its current success.

Go to Top