Eloisa, hohdokas, elegantti ja erityinen kuvaavat Champagne Taittingeria – yhtä harvoista samppanjataloista, joka vielä on yksityisomistuksessa.

Champagne Taittinger on yksi Champagnen alueen arvostetuimmista ja vanhimmista tuottajista. Sen juuret juontaa vuoteen 1734. Edelleen perheomistuksessa oleva samppanjatalo sijaitsee Reims’ssä – kuninkaiden kruunajaiskaupungissa.  Taittingerin päämajan sijainti 1200-luvun Saint Nicaisen luostarin päällä on paitsi keskeinen myös historiallinen. Taittingerin omistuksessa on myös Comtes de Champagne, joka 1200-luvulla toimi legendaarisen Champagnen kreivi Thibaud IV:n residenssinä. Ristiretkeltä palatessaan kreivi istutti viinitarhaansa Kyproksen kuningattarelta Alixilta saadun Chardonnay-köynnöksen. Juuri siksi talon tyyliä ohjaa elegantisti Chardonnay – joka on pääosassa kaikissa talon samppanjoissa.

Talon johdossa on Pierre-Emanuel Taittinger ja hänen tiimissään työskentelevät hänen molemmat lapsensa, Vitalie ja Clovis. Taittinger on yksi suurimmista viinitarhanomistajista, tarhoja on 288 hehtaaria.