Marc Hebrart perusti nimeään kantavan samppanjatilan Mareuil-sur-Aÿhin vuonna 1963. Nykyään hänen poikansa Jean-Paul Hébrartin johtama perheomisteinen talo on aina pyrkinyt valmistamaan omia samppanjojaan alusta loppuun.Hebrartin tilan sydän on Mareuil-Sur-Aÿssa ja viljely keskittyy yksinomaan jalojen Pinot Noir ja Chardonnay -rypäleiden ympärille. Hebrart tekee hienoja, tasapainoisia ja runsaita viinejä kunnioittaen arvokasta terroiriaan.
Champagne Marc Hebrart
Lisätiedot
[in English]
In 1963, Marc Hebrart founded his Champagne estate in Mareuil-sur-Aÿ. Today run by his son, Jean-Paul Hébrart, this family-run house has always aimed to produce its own champagnes. The heart of the Hebrart estate is located in Mareuil-Sur-Aÿ, and their work revolves around the cultivation of the noble Pinot Noir and Chardonnay grapes. It is with the respect Jean-Paul has for his precious terroir, that he makes fine, balanced and generous wines.