Partners

Ceesta on 100% perheyritys, joka on perustettu vuonna 2009 ja verkkokaupan avasimme maaliskuussa 2010. Rakastamme laadukkaita herkkutuotteita, ruoanlaittoa, herkullista ruokaa ja viiniä nautittuna yhdessä hyvien ystävien tai perheen kanssa. Haluamme, että myös sinä voit tehdä saman tarjoamalla kaupassamme valitsemiamme laadukkaita viinilaseja, samppanjalaseja, viini- ja keittiötarvikkeita. Nautinnollisiin viini- ja ruokahetkiin tarvitset laadukkaat välineet ja ainekset. Olemme valinneet sinulle ruoka- ja herkkutuotteita pieniltä italialaisilta, ranskalaisilta, espanjalaisilta sekä muutamilta muiden maiden laadukkailta ruokatuottajilta, jotka suhtautuvat ruokaan ja omiin tuotteisiinsa intohimolla ja rakkaudella. Valitsemme ainoastaan tuotteita, joista itse pidämme ja joita voimme ylpeydellä käyttää ja tarjota ystävillemme ja sukulaisillemme.

Olemme erikoistuneet viini- ja samppanjalaseihin, viinintarjoiluun ja viininsäilytykseen ja haluamme että sinäkin voit säilyttää, tarjoilla ja nauttia viineistäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Järjestämme keväisin kansainvälistä ja yhtä maailman suurinta samppanjatapahtumaa, Grand Champagne Helsinkiä sekä syksyllä huippuviineihin keskittyvää Grand Vin Helsinki -viinitapahtumaa.

Asiakkaitamme ovat kotikokit, hyvän ruoan ja viinin ystävät ja asiantuntijat, ravintolat, baarit, kahvilat sekä jälleenmyyjät. Löydät tuotteet verkkokaupastamme ceestashop.fi,jonka lisäksi palvelemme myymälässämme Helsingissä, Lauttasaaressa. Toimitamme tuotteitamme myös muihin pohjoismaihin ja muualle Eurooppaan. Mikäli sinulla on kysymyksiä, et löydä haluamaasi tai haluat ryhtyä jälleenmyyjäksemme, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Autamme sinua ilomielin.

Master of Wine Essi Avellanin henkilökohtainen samppanjasivusto tarjoaa sinulle puolueettomia mielipiteitä kattavasti sekä viljelijätuottajien että samppanjatalojen viineistä. Tutustu laajaan kirjastoon viimeaikaisia tasting noteja, Essin blogiin, olennaiseen samppanjatietouteen, viimeisimpiin uutisiin sekä Essin samppanjtuomarointien tuloksiin.

Essi Avellan’s personal champagne site offers you a new source of unbiased champagne opinions. Discover Essi’s vast library of recent tasting notes, Essi’s blog, essential champagne information, latest news, as well as the results of the champagne awards to which her palate has contributed.

Business France

Business France is the national agency supporting the international development of the French economy, responsible for fostering export growth by French businesses, as well as promoting and facilitating international investment in France.

It promotes France’s companies, business image and nationwide attractiveness as an investment location, and also runs the VIE international internship program. Founded on January 1, 2015 through a merger between UBIFRANCE and the Invest in France Agency, Business France has 1,500 personnel, both in France and in 70 countries throughout the world, who work with a network of public- and private-sector partners.

Glorian Ruoka & Viini

Glorian ruoka & viini – 25 herkullista vuotta! Juhlavuoden aikana Glorian ruoka & viini tarjoilee inspiraatiota ja ideoita niin mutkattomaan arkeen kuin rentoon viikonloppuun ja juhlaankin. Alkuvuodesta luvassa muun muassa kurkistus vuoden kiinnostavimpiin ruoka- ja juomatrendeihin, klassikkonumero täynnä iki-ihania suosikkeja sekä kupliva juhlanumero tarjoaa ratkaisuja ja inspiraatiota kevään juhlakauteen.

Suomen arvostetuin ja kaunein ruokalehti on hyvän ruoan iloinen äänenkannattaja. Lehti kertoo kiinnostavimmat puheenaiheet, ilmiöt, kansainväliset ja kotimaiset trendit sekä kiinnostavien ruokaihmisten tarinat.

Viininharrastaja löytää lehdestä täsmäsuositukset lempiruoilleen sekä parhaan hinta-laatusuhteen juomaostokset.

Lukijamme arvostavat laatua ja elämyksiä niin keittiössä kuin ruokaostoksilla, ravintoloissa ja matkoillakin.

Soppa365 on Glorian ruoka & viini verkossa. Soppa365.fistä löydät lehdessä aiemmin julkaistuja reseptejä ja voit koota oman digitaalisen keittokirjasi.

Lehmann Reims on ranskalainen Champagnen alueella toimiva lasivalmistaja, joka on jo vuosikymmeniä keskittynyt sekä samppanja- että viinilasien suunnitteluun ja valmistukseen. Lehmann toimittaa samppanjalaseja lähes kaikille merkittäville samppanjataloille sekä laadukkaita ja kauniita viinilaseja laajalle joukolle viinintuottajia ja ravintoloita ympäri maailmaa.

Lehmann kehittää ainutlaatuisia maistelulaseja intohimoisten suunnittelijoiden, taitavien lasimestareiden ja innovatiivisten valmistustekniikoiden ansiosta. He yhdistävät taidokkaasti lasinvalmistusosaamisen ja viinialan asiantuntemuksen ja suunnittelevat lasituotteita, joissa on tyylikkäät muodot, ja jotka parantavat viininmaisteluelämystäsi.

Lehmann Reims on maailmankuulu suupuhalletuista Grand Champagne -laseista, jotka tuovat samppanjan nauttimiseen aivan uuden ulottuvuuden. Grand Champagne 45 -lasi on osa P. Jamesse kokoelmaa. Lasi tuo parhaalla mahdollisella tavalla esiin eri tyyppisten samppanjoiden upeat aromit.

“The glass is a case that reveals the aromas and sublimates the excellence of the terroirs. With the Lehmann brand, we subtly combine glass-making know-how and oenological expertise to passionately imagine elegant curves that will accompany your tastings.” – Philippe Jamesse

Tutustu Lehmann Reims -laseihin osoitteessa: ceestashop.fi ›

Pamplemousse

Pamplemousse on ainoa Ranskaan erikoistunut matkatoimisto Suomessa. Saat toiveidesi mukaisen matkan Ranskaan ja mahdollisuuden tutustua aitoon ranskalaiseen elämäntapaan – toteutuu se sitten viinimatkan, talovuokran, pyörämatkan tai vaikkapa kielikurssin muodossa. Ja mikä olisikaan ranskalaisempaa kuin champagne?

Matkoja on yrityksille, vapaa-ajan ryhmille ja yksittäismatkailijoille. Lähde pyöräilemään viinialueille, autoile linnasta linnaan Loiressa, pidä kokous Versailles’ssa tai maistele samppanjoita Champagnessa. Erilaisia vaihtoehtoja, mahdollisuuksia ja elämyksiä omien toiveidesi ja aikataulun mukaisesti. Viininharrastaja tai teemasta muuten pitävä pääsee Pamplemoussen matkoilla tutustumaan esimerkiksi pientuottajien elämään niin Champagnessa kuin eri puolilla maata.

Tervetuloa Grand Champagneen, tule suunnittelemaan omaa matkaasi Ranskaan! Tapahtumassa myös esillä 20-vuotisjuhlavuotemme erikoismatkoja ja tarjouksia.

Suomen Sommelierit Ry

Suomen Sommelierit Ry kokoaa Suomen sommelier-toiminnasta kiinnostuneet tahot yhteen.

Sommelier-käsite ymmärretään tässä laajasti ja korostamme sen eri osa-alueisiiin liittyvää kommunikointia ja myynninedistämistä:

Viinitarjoilu ja viinin kannattava myyminen ravintolassa
Vesi-, kahvi- ja sikaritarjoilu
Viinivalikoima ja muu juomavalikoima
Viinien ostaminen ravintolaan
Ruuan ja viinin yhdistäminen
Vahva salipuolen osaamisen kehittäminen
Yhdistyksen tavoite on kehittää ja ylläpitää näiden sommelier-toimintojen vaatimia taitoja ja tietoja sekä nostaa viinitarjoilua ja siihen liittyviä toimintoja Suomessa kohti kansainvälisesti kilpailukykyistä tasoa.

Jäseniksi ovat tervetulleita kaikki ne ravintola-alan ammattilaiset, joita jokin sommelier-toimintojen osa-alue koskettaa, kuten tarjoilijat, hovimestarit, vuoropäälliköt, ravintolapäälliköt sekä kokit ja keittiömestarit. Myös näiden alojen opiskelijat ovat tervetulleita opiskelijajäseniksi.

Tukijäseniksi toivotamme tervetulleiksi alkoholi-ja ravintolaklusterin yrityksiä (yritystystukijäsenet) ja niissä toimivia henkilöitä (henkilötukijäsenet). Uutena myös viiniharrastajien ja yleensä viineistä kiinnostuneiden mahdollisuus liittyä tukijäseniksi.

Erityisesti toivomme myös ravintolayrityksiä tukijäseniksi.

Wine Scholar Guild

Vuonna 2005 perustettu Wine Scholar Guild on ainoa viinikoulutuksen tarjoaja, joka keskittyy yksinomaan Euroopan vaikutusvaltaisimpiin viinialueisiin ja opettaa syvällistä ymmärrystä näistä viineistä, viinintekijöistä ja niiden kulttuurista. WSG:n sertifioinnit asettavat alan standardit ajantasaisen ja syvällisen tiedon tarjoamiseksi kolmen eri opintotason avulla: Essentials, Scholar ja Masters. WSG tarjoaa syvällistä, aluekohtaista viinikoulutusta sertifikaattiohjelmissa verkossa, kasvotusten ja ulkomailla tapahtuvan opiskelun kautta. WSG:n jäsenyys tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden päästä osaksi aktiivista maailmanlaajuista yhteisöä, joka tarjoaa maailman johtavien viinialan auktoriteettien tuottamaa sisältöä.


Founded in 2005, Wine Scholar Guild is the only wine education provider to focus solely on the most influential wine regions of Europe, instilling a deep understanding of these wines, winemakers and their culture. WSG certifications set the industry standard for up-to-date and in-depth information through three distinct levels of study: Essentials, Scholar and Masters. WSG offers immersive, region-specific wine education through online, in person and study abroad certification programs. The WSG Membership offers its members to become part of an active global community offering content produced by the world’s leading authorities in wine.

Viking Line

Itämeren paras samppanjavalikoima seilaa punaisilla laivoilla. Samppanja-asiantuntija, Master of Wine Essi Avellanin laatimasta valikoimasta löytyy maailmanluokan talojen samppanjoita kuten Dom Pérignon, Krug, Taittinger ja Pol Roger sekä harvinaisia herkkuja ja upeita viljelijätuottajien löytöjä. Laivan samppanjana kuplii ensiluokkainen Laurent-Perrier Brut. Food Garden -ravintoloiden yhteydessä toimivan Essi Avellan Collectionin valikoimista löydät lisäksi vaihtuvan valikoiman mielenkiitoisia pienviljelijäsamppanjoita ja maailmanluokan harvinaisuuksia. Viking Line lupaa olla aina vähintään 25% maahintoja edullisempi, joten samppanjoita on tarjolla ohittamattomaan hintaan. Tule tutustumaan Viking Linen samppanjavalikoimaan Grand Champagne Helsinki -tapahtumassa!

Ooppera Baletti

Suomen Kansallisooppera- ja baletti tarjoaa ooppera- ja balettiesityksiä sekä muita tapahtumia kaikenikäisille. Vierailuesitykset, koululaisoopperat, esitystallenteet ja suoratoistot sekä televisioinnit ja radioinnit vievät toimintaa kaikkialle Suomeen ja maailmalle.

Henkilöstömäärältämme olemme keskisuuri ooppera- ja balettitalo. Kuukausipalkkaisia työntekijöitä on noin 550, 32 eri maasta. Oopperalaulajia on sekä solisti- että kuorotehtävissä 53, tanssijoita 74 (lisäksi 14 nuorisoryhmässä) ja orkesterimuusikoita 111. Lisäksi esityksissä kuullaan ja nähdään suuri joukko sekä kotimaisia että ulkomaisia vierailijoita. Oopperatalossa työskentelee myös erilaisten käsityöammattien huippuosaajia suutareista metallityöntekijöihin.

Vuosittain tuomme näyttämölle yleensä neljä uutta oopperaensi-iltaa ja kolme balettiensi-iltaa. Lisäksi esitämme aiemmin ohjelmistoon tulleita teoksia, joten ohjelmamme vaihtuu viikoittain ja esityskauden aikana nähdään jopa kymmeniä eri teoksia. Tunnettujen klassikoiden ohella esitämme myös uutta oopperaa ja tanssia sekä erityisesti kotimaisia uutuuksia.

Suomen ainoan ammattimaisen oopperan toiminta alkoi vuonna 1911, ja baletti perustettiin 1922. Esityspaikkana oli pitkään pieni Aleksanterin teatteri, kunnes 1993 avattiin nykyinen ajanmukainen Oopperatalo.

Tänä keväänä Oopperatalossa pääsemme ihailemaan mm. Romeo ja Julia -balettia, Jevgeni Onegin – sekä Karmeliittasisaret –oopperoita, Draculaa sekä Ringin neljättä osaa – Jumalten tuhoa.

Kuohu - Artesian Water

KUOHUVAA RAIKKAUTTA KUPLILLA TAI ILMAN

Kuohun lähteet ovat tarjonneet paikallisille puhdasta raikasta luonnon vettä jo useiden sukupolvien ajan. Kuohu Artesian Waters jatkaa perinnettä pullottaa puhtainta vettä mitä Suomen luonto tarjoaa. Tuotamme ja pakkaamme veden luontoa kunnioittaen: meillä on ekologinen, hiilineutraali ja muoviton tuotantoprosessi, ja käytämme vain lasipulloja.

Puhtaat lähdevetemme ovat vähämineraalisia peruskallion puhdistamia ja luonnon maustamia premium -tuotteita. Kuohu Artesian Watersin lähdevedet maistuvat kevyiltä, pehmeiltä ja eloisan raikkailta. Ne tukevat ruokien ja juomien makuja tuoden luksusta pöytään.

Kuohu Still ja Kuohu Sparkling
Pullotettu Petäjäveden Kuohulla