Grand Champagne Dinner

Juhlistamme kuplivaa tapahtumaa ja arvovaltaisia tähtivieraitamme kanssanne Grand Champagne Dinnerillä. Vanhan Ylioppilastalon Musiikkisali muuttuu huippuravintolaksi, kun Savoyn keittiöpäällikkö Kari Aihinen tiimeineen näyttää osaamistaan tähtituottajiemme luksussamppanjoiden siivittämänä.

Varaa seurueellesi paikat (8 henkeä) tähtivieraamme pöytään. Pöytien isäntinä toimivat Jean-Baptiste Lécaillon (Champagne Louis Roederer), Benoît Gouez (Champagne Moët & Chandon), Charles Philipponnat (Champagne Philipponnat), Sandrine Logette (Champagne Duval-Leroy), sekä Michel Drappier (Champagne Drappier).

To 11.5. klo 20.30 Grand Champagne Dinner

Varaa paikka eksklusiiviselle samppanjaillalliselle kahdeksan hengen seurueellesi.
Ota yhteyttä Taru Fromiin 040-511 6132 tai taru.from@ceesta.com.

 

Menu by

Chef de Cuisine Kari Aihinen/Savoy

Vasikka ”tartar”, kotimaista Karelian kaviaaria ja kevään parsaa crudités

Duval-Leroy Femme Grand Cru NV

***

Tryffeli beurre montéssa haudutettua merirapua, rakuunaa ja Crème Ninon

Louis Roederer Cristal 2009

***

Grillattua piikkikampelaa, partaveitsisimpukkaa ja heirloom-tomaattisalaattia

Philipponnat Clos des Goisses 2007

***

Huhtasienimurekkeella täytettyä viiriäistä, nokkosta, helmisipulia ja tummaa ankanmaksakastiketta

Drappier Grande Sendrée Rosé 2002 en magnum

***

Koivunlehtisorbettia ja lakritsigranolaa

***

Juustoja

Moët & Chandon MCIII NV

IMG_3912

KARI AIHINEN

Huippukokki Kari Aihinen on legendaarisen ravintola Savoyn keittiöpäällikkö. Suosittu televisiokokki on myös tuore ravintoloitsija Helsingin Kauppatorin laitaan perustetussa ravintola Rosterissa.