Grand Champagne Dinner 2018-01-18T11:13:43+00:00

Grand Champagne Dinner

Juhlistamme kuplivaa tapahtumaa ja arvovaltaisia tähtivieraitamme kanssanne Grand Champagne Dinnerillä. Vanhan Ylioppilastalon Musiikkisali muuttuu huippuravintolaksi, kun Savoyn keittiöpäällikkö Kari Aihinen tiimeineen näyttää osaamistaan tähtituottajiemme luksussamppanjoiden siivittämänä.

Varaa seurueellesi paikat (8 henkeä) tähtivieraamme pöytään. Pöytien isäntinä toimivat Richard Geoffroy (Champagne Dom Pérignon), Gilles Descôtes (Champagne Bollinger), Didier Mariotti (Champagne G.H. Mumm), Fabrice Rosset (Champagne Deutz), sekä Antoine Roland-Billecart (Champagne Billecart-Salmon).

To 19.4. klo 20.30 Grand Champagne Dinner

Varaa paikka eksklusiiviselle samppanjaillalliselle kahdeksan hengen seurueellesi.
Ota yhteyttä Taru Fromiin 040-511 6132 tai taru.from@ceesta.com.

 

Menu by

Chef de Cuisine Kari Aihinen/Savoy

Vihreää kevätparsaa, avokadoa ja kotimaista Carelian kaviaaria

Fresh, green spring asparagus, avocado and Carelian caviar from Finland

Deutz Amour de Deutz Blanc de Blancs

***

Vasikka carpaccio, graavikeltuaista ja tuoretta kevättryffeliä

Veal carpaccio, cured egg yolk and fresh spring truffle

Dom Pérignon P2 1998

***

Haudutettua kuhaa ja hummeria, fenkolia ja hummerilientä

Poached zander and lobster, fennel and lobster stock

Billecart-Salmon Cuvée Elisabeth Salmon Rosé 2006

***

Paahdettua kyyhkyä, linnunkoipipastilla, shimey-sieniä ja ankanmaksakastiketta

Pan-fried pigeon, shimey mushrooms and foie gras sauce

Bollinger R.D. 2004

***

Raparperia, koivua ja sitruunaverbenaa

Rhubarb, birch and lemon verbena

***

Juustoja

Cheeses

G.H. Mumm Collection du Chef de Cave 1985 magnum

IMG_3912

KARI AIHINEN

Huippukokki Kari Aihinen on legendaarisen ravintola Savoyn keittiöpäällikkö. Suosittu televisiokokki on myös tuore ravintoloitsija Helsinkiin ja Turkuun perustetussa ravintola Rosterissa.