Thank you all for the 2025 event!

Verkkosivumme ovat tällä hetkellä päivityksen kohteena odottaessamme innolla vuoden 2026 tapahtuman julkistusta! Grand Champagne Helsinki 2026 ajankohta julkistetaan pian. Ohjelma julkaistaan ja lipunmyynti aukeaa alkuvuodesta 2026.

Grand Champagne Helsinki – Samppanjaa ja herkkuja

Samppanja kuplii kolmen päivän ajan Vanhalla Ylioppilastalolla, kun Grand Champagne -tapahtuma avaa ovensa seuraavan kerran keväällä 2026 kooten yhteen samppanjan ystävät, nautiskelijat ja alan huippunimet yhteen jo kahdeksannen kerran.

Yleisötapahtumassa samppanjan saloihin meitä johdattavat kotimaisten kärkinimien lisäksi ulkomaiset huippuasiantuntijat.

Vanhalla Ylioppilastalolla järjestettävässä rennossa ja tunnelmallisessa tapahtumassa pääsee maistelemaan niin tunnettuja samppanjaklassikoita kuin harvinaisempia herkkuja. Niiden ohella tapahtumassa on tarjolla samppanjaan sopivia herkkuja.

Tutustu Lehmann Reimsin samppanjalaseihin tapahtumassamme

Lehmann Reims valmistaa kauniisti tasapainotettuja suurikapasiteettisia laseja, jotka tehostavat makujen ilmaisua. Tapahtumassa maistelulaseina toimivat Grand Champagne -samppanjalasit, jotka tunnetaan myös samppanjaan erikoistuneen Master of Wine, Essi Avellanin, suosimana, parhaana lasina samppanjalle.

Sinulla on mahdollisuus hankkia Master Class -luennoilla mukana olevia Grand Champagne 40cl Ultralight -samppanjalaseja erikoishintaan 93€/6kpl (norm.132€/6kpl) Ceestan verkkokaupasta!

Oletko kiinnostunut tulemaan näytteilleasettajaksi Grand Champagne Helsinki 2026 -tapahtumaan?

Meille samppanjakulttuurin vahvistaminen Suomessa on tärkeä asia ja koemme, että tutustuttamalla vieraitamme mahdollisimman monipuolisesti erilaisiin samppanjoihin mahdollistavat tämän.

Olet sitten samppanjatalon edustaja tai maahantuoja, voit osoittaa kiinnostuksesi meille oheisen lomakkeen kautta. Grand Champagne Helsinki -tiimi on sinuun tämän jälkeen yhteydessä!

Master Class luennoitsijat 2025

Essi Avellan

Master of Wine

Emilien Boutillat

Cellar Master, Rare Champagne & Champagne Piper-Heidsieck

Denis Bunner

Cellar Master, Champagne Bollinger

Benoit Gouez

Cellar Master, Champagne Moët Chandon

Caroline Latrive

Cellar Master, Champagne Deutz

Elise Losfelt

Cellar Master, Champagne Charles Heidsieck

Lucie Pereyre de Nonancourt

Grand Siècle Representative, Champagne Laurent-Perrier

Samuil Angelov

Restaurateur and Sommelier, Restaurant Muru

Guillaume Bonvalet

President, Champagne Bonvalet

Irvin Charpentier

Cellar Master, Domaine Alexander Bonnet

Sophie Cossy

Vigneronne, Champagne Sophie Cossy

Camille Delard

Communicating Oenologist, Champagne Nicolas Feuillatte

Etienne Eteneau

Cellar Master, Champagne Abelé 1757

Cynthia Fossier

Cellar Master, Champagne Canard-Duchêne

Benjamin Fourmon

Chief Executive Officer, Champagne Joseph Perrier

Christelle Gratiot

Export Manager, Champagne Gratiot-Pillière

Laurent d’Harcourt

Chairman of the Board of Directors, Champagne Pol Roger

Pierre Huré

Vigneron, Champagne Huré Frères

Thomas Lombard

CEO, Champagne Lombard

Nicolas Maillart

Vigneron, Champagne Nicolas Maillart

Michel Parisot

Cellar Master, Champagne Devaux

François Philipponnat

Export Manager, Champagne Philipponnat

Clément Pierlot

Cellar Master, Champagne Pommery

Alexandre Ponnavoy

Cellar Master, Champagne Taittinger

Nicolas Rainon

Vigneron, Champagne Henriet-Bazin

Stéphane Regnault

Vigneron, Champagne Stéphane Regnault

Raymond Ringeval

Commercial Director, Champagne Palmer & Co

Kevin Sibille

Export Manager, Champagne Laurent Lequart

Nicolas Signolle

Vigneron, Champagne Michel Gonet

Jukka Sinivirta

Samppanja-asiantuntija

Alice Tétienne

Cellar Master, Champagne Henriot

Odilon de Varine

Head Winemaker & Deputy Managing Director, Champagne Gosset

Tapahtuman järjestävät

Taru From
Taru FromLead
Ceesta Oy
Essi Avellan MW
Essi Avellan MWLead Champagne Specialist
AvelVino Oy
Christian From
Christian FromHead of Ecommerce
Ceesta Oy