Grand Champagne Dinner
Grand Champagne Dinneriä tähdittää huippukokki Pekka Terävä!
Juhlistamme kuplivaa tapahtumaa ja arvovaltaisia tähtivieraitamme kanssanne Grand Champagne Dinnerillä. Juhlavuoden kunniaksi Grand Champagne Dinner järjestetään Väinämöisenlinnan Kansallisalissa, joka muuttuu huippuravintolaksi tähtituottajiemme luksussamppanjoiden siivittämänä.
To 24.4. klo 20.30 Grand Champagne Dinner
Tiedustelut christian.from@ceesta.com

Olo Collection on Michelin tähtiravintola Olon ympärille kasvanut persoonallisten ravintoloiden ja rajoja rikkovien ruokailuelämysten ryhmä,
johon kuuluvat Olon lisäksi ravintolat Emo, Ego, Brasa, Särkänlinna, Garden by Olo ja Villa Störsvik sekä Olo Creative Catering.
Intohimomme on saada elämä maistumaan paremmalle.
Pekka Terävä
Creative Leader & Partner
Menu
***
Purjoterriini, kaviaaria ja hapankermaa
Leek terrine, caviar and sour cream
Charles Heidsieck Brut Réserve NV Long Vieillissement à Tytyri
***
Ruijanpallas carpaccio, katkarapua, sitruksia ja paahdettua mustapippuria
Halibut carpaccio, shrimp, citrus and roasted black pepper
Deutz Amour de Deutz 2013 Magnum
***
Huhtasieniä, comtélla maustettua sienipyreetä, sienilientä ja ankanmaksaa
Morel mushrooms, mushroom puree with comté, mushroom broth and duck liver
Laurent-Perrier Grande Siècle N°26 NV
***
Haudutettua kuningasrapua, grillattua briossia, rapuemulsio ja vihreää omenaa
Sauteed king crab, grilled brioche, crab emulsion and green apple
Moët & Chandon Collection Impériale Création No. 1 NV
***
Vasikan ulkofilettä, kevätkasviksia, valkoista parsaa, luuydin ”hollandaise” ja sherrykastiketta
Veal tenderloin, spring vegetables, white asparagus, bone marrow ”hollandaise” and sherry sauce
Rare Champagne 2012
***
Juustoja
Cheeses
Bollinger R.D. 2002
In the company of Emilien Boutillat (Champagne Rare and Champagne Piper-Heidsieck), Denis Bunner (Champagne Bollinger), Benoît Gouez (Champagne Moët & Chandon), Caroline Latrive (Champagne Deutz), Elise Losfelt (Champagne Charles Heidsieck) and Lucie Pereyre de Nonancourt (Champagne Laurent-Perrier)