Nicolas Chiquet aloitti viininviljelyn 1746 Dizyssa. Vuonna 1919 veljekset Fernand ja Gaston perustivat samppanjatalon Chiquet Brothers. Vuonna 1935 Gaston halusi luoda oman brändin ja näin syntyi Champagne Gaston Chiquet. 1950-luvulla Gaston ja hänen poikansa Claude laajensivat Aÿn ja Hautvillersin alueelle. Vuodesta 2003 lähtien Clauden pojat Antoine ja Nicolas ovat olleet vastuussa perheen tilasta. Tänä päivänä myös Antoinen tytär Marion on mukana talon toiminnassa. Tarhoja on yhteensä 23 ha Dizyn, Aÿn, Mareuil-sur-Aÿn ja Hautvillersin alueella. Köynnösten keski-ikä on 27 vuotta. Vuonna 2015 talolle myönnettiin HVE – (Haute Valeur Environnementale) ja VDC – (Viticulture Durable en Champagne) sertifikaatit osoituksena ympäristöystävällisestä otteesta viininviljelyyn.