Gosset perustettiin vuonna 1584 Aÿ:n kaupunkiin ja on Champagnen alueen vanhin viinitalo. 16 sukupolvea on jatkanut Pierre Gosset’n työtä taidokkaan viininvalmistuksen ja perheen tietotaidon parissa. Nykyisin Champagne Gosset:n omistaa Renaud-Cointreau-perheyhtiö, joka on Jean-Pierre Cointreaun vision mukaisesti kehittänyt siitä kansainvälisesti arvostetun brändin. Gosset’n sanotaan olevan ”pienin suurista viinitaloista”. Hyvän menestyksen myötä samppanjatalo hankki vuonna 2009 Epernayn kaupungista historiallisen, kahden hehtaarin tilan, joka avattiin yleisölle heinäkuussa 2021. 1,7 kilometriä kellarikäytäviä on kaivettu kalkkikiviseen maaperään, minne mahtuu kypsymään noin 2,5 miljoonaa samppanjapulloa. Kaupassa Gosset:lle siirtynyt tila rakennuksineen on 1800-luvulta, minne pääsee vierailemaan ja nauttimaan kellarikierroksesta sekä samppanjamaistelusta ennakkovarauksella.
Gosset:n samppanjan valmistukseen ei kuulu malolaktista käymistä, vaan samppanjoiden tyyli on raikas, vivahteikas ja mineraalinen. Tilan filosofia perustuu hyvin tehtyyn viiniin, johon syntyvät kuplat samppanjamenetelmän sivutuotteena. Gosset:n tyylin mukaisesti samppanja kypsyy hiivasakan päällä pullossa keskimääräistä pidempään. Gosset:n tyyli hurmaa viininystävät runsailla, tasapainoisilla ja moniulotteisilla samppanjoillaan, jotka sopivat niin aperitiiviksi kuin ruoan kanssa nautittavaksi.