Champagne Lombard

Etusivu/samppanjat/Champagne Lombard

Champagne Lombard

Neljännen sukupolven edustaja Thomas Lombard on johtanut vuonna 1925 perustettua Champagne Lombardin perheomisteista tilaa vuodesta 2017 lähtien. Tällä uudella aikakaudella Lombard on nopeasti positioitunut samppanjataloksi, jolla on viljelijä-tuottajan filosofia. Oman 5,5 tarhahehtaarinsa lisäksi Lombard hankkii rypäleitä sopimusviljelijöiltä Premier- ja Grand Cru kylistä. Lombardin omilla tarhoilla on hiljattain siirrytty luomuviljelyyn.

”Maaperä, ilmasto, topografia ja viininviljely ovat tärkeät 4 tekijää, jotka määrittelevät ”terroirin”. Me tarkkailemme niiden vaikutuksia jopa yksittäisillä palstoilla saadaksemme esiin jokaisen terroirin parhaimmat puolet.” Lombardin samppanjoista suuri osa on sokeripitoisuudeltaan ”Brut Nature”.

Osasto: Maahantuoja:

Lisätiedot

[in English]

Since 2017, Thomas Lombard, a fourth-generation representative of the house, has been leading the family-owned estate Champagne Lombard founded in 1925. In this new era, Lombard has quickly positioned itself as a champagne house with a farmer-producer philosophy. In addition to its own 5.5 hectares, Lombard sources grapes from contract growers in Premier and Grand Cru villages. Lombard’s own farms are in conversion to become organic.

“Soil, climate, topography and viticulture are the important 4 factors that define ’terroir’. We observe their effects even on individual plots in order to bring out the best aspects of each terroir.” Most of Lombard’s champagnes are ”Brut Nature” in terms of sugar content.

Go to Top