Info 2018-02-20T23:04:44+00:00

INFO

Mikä

Grand Champagne Helsinki täynnä kuplivaa iloa ja upeita samppanjoita!

Samppanja kuplii huhtikuussa Vanhalla Ylioppilastalolla, kun Champagne rantautuu Helsinkiin kooten yhteen samppanjan ystävät, nautiskelijat ja alan huippunimet.

Yleisötapahtumassa samppanjan saloihin meitä johdattavat kotimaisten kärkinimien lisäksi muun muassa huippuarvostetut kellarimestarit  Richard Geoffroy (Dom Pérignon), Gilles Descôtes (Bollinger) ja Didier Mariotti G.H. Mumm. Mahtavista samppanjapersoonallisuuksista Grand Champagne Helsinkiä läsnäolollaan kunnioittavat myös Deutzin visionääri johtaja Fabrice Rosset ja Billecart-Salmonin, tänä vuonna talon 200-vuotista taivalta juhlistava, Antoine Roland-Billecart. Ja Grand Champagnessa tapaat monia, monia muita champagnelaisia tähtiä!

Tapahtumassa voi myös syventää omaa tietämystään ja kokea ainutlaatuisia juomanautintoja osallistumalla Master of Winen ja kansainvälisesti arvostetun samppanja-asiantuntijan Essi Avellanin Master Class -luennoille, tunnetun viini- ja samppanjaekspertin Jukka Sinivirran tai samppanjatalojen vierailevien asiantuntijoiden vetämille, Grand Champagne Helsinki -tapahtumaan räätälöidyille Master Class -luennoille. Näihin maksullisiin Master Classeihin on rajattu määrä paikkoja ja niihin voi ilmoittautua etukäteen. Tarkempi tieto luennoista löytyy tapahtuman nettisivujen Master Classes -kohdasta. Kaikissa Master Class -luennoissa maistelulasina käytetään Lehmann Glassin upeaa, sommelier Philippe Jamessen suunnittelemaa, käsinpuhallettua Grand Champagne -lasia.

Vanhalla Ylioppilastalolla järjestettävässä rennossa ja tunnelmallisessa tapahtumassa pääsee maistelemaan niin tunnettuja samppanjaklassikoita kuin harvinaisempia herkkuja. Niiden ohella tapahtumassa on tarjolla samppanjaan sopivia herkkuja.

Tule yksin, kaksin tai porukalla. Ota yhteyttä meihin, jos haluat porukallesi tai yritysryhmällesi räätälöidyn tastingin!

Milloin

Torstaina 19. huhtikuuta 2018 kello 15-21 

Perjantaina 20. huhtikuuta 2018 kello 15-21

Lauantaina 21. huhtikuuta 2018 kello 12-20

Missä

Vanha Ylioppilastalo
Mannerheimintie 3, 00100 Helsinki

Historiallinen, yli 140 vuotta sitten avattu Vanha ylioppilastalo on kenties kaupungin perinteisin juhlien ja tapahtumien viettopaikka. Aivan ydinkeskustassa sijaitseva arvorakennus on osa suomalaista kulttuurihistoriaa. Upea juhlasali ja historiallinen musiikkisali luovat mainiot puitteet keväiselle samppanjatapahtumalle.

Sisäänpääsyliput ja maistelulipukkeet

Pääsylippuja myydään ennakkoon Ceestashop.fi -verkkokaupan kautta. Pääsylippujen ennakkomyynti jatkuu kyseistä tapahtumapäivää edeltävään iltaan klo 20 saakka eli torstaille 19.4. voi vielä keskiviikon 18.4. aikana ostaa lippuja ja perjantaille 20.4. voi ostaa vielä torstaina 19.4. asti tai niin kauan kuin lippuja riittää.  Pääsylippuja myydään saatavuuden mukaan myös ovella kaikkina tapahtumapäivinä torstaina, perjantaina ja lauantaina à 20 €. Tervetuloa!

Sisäänpääsylipun hintaan kuuluu Lehmann Glassin Opale 21 -samppanjalasi, joka jaetaan sisään tullessa.

Tapahtuma on tarkoitettu 18 vuotta täyttäneille.

Samppanjan maistelu tapahtuu digilipukkeilla, joita voi ladata lipukepisteissä Grand Champagne -maksukortille tapahtumassa. Digilipukkeen arvo on 2,5 €. Maisteltavien samppanjoiden hinnat vaihtelevat yhdestä useampaan lipukkeeseen riippuen samppanjan hintaluokasta. Tapahtumassa tarjoiltava maisteluannos on 4 cl.

Grand Champagne maksukorttia näyttämällä saa myös kaikki edut, jotka kuuluvat Grand Champagne Helsinki 2018 – tapahtuman pääsylippuun.

Master Class -luennoille on erillinen ilmoittautuminen ja pääsymaksu, lisätiedot Master Class -osiosta.

Osta liput CeestaShopista ›

Ajankohtaista

2402, 2018

Pala taivasta – luksussamppanjaa ja kaviaaria

Samppanja ja kaviaari on hedonistinen klassikkoyhdistelmä, luksuksen huipentuma ja herkkusuiden ikisuosikki. Tieto lisää tässäkin aiheessa [...]

2002, 2018

Grand Champagnessa juhlitaan Billecart-Salmonin 200-vuotisjuhlia Antoine Roland-Billecartin johdolla

Vuonna 2018 juhlistetaan tämän edelleen pitkälti perheomistuksessa olevan talon 200-vuotisjuhlia! Sen kunniaksi talon kuudennen sukupolven [...]

102, 2018

Didier Mariotti esittelee G.H. Mummin upeat kypsät vuosikerrat 1996, 1990 ja 1985 magnumeissa

Grand Champagnen ensi kevään tähtivieras G.H. Mummin kellarimestari Didier Mariotti on vastannut talon samppanjoista jo [...]

2601, 2018

Bollinger Cellar Master introduces the new R.D. 2004 at Grand Champagne Helsinki

This Spring we are honoured to welcome Gilles Descôtes, cellar master of Champagne Bollinger, to [...]

Fiiliksiä vuodelta 2017

Vuoden 2017 Grand Champagne Helsingissä oli aivan mahtava tunnelma: paljon ihmisiä, erinomaisia maisteltavia samppanjoja ja herkkuja, tähtivieraita ympäri Euroopan sekä tietysti uskomattoman hyvä fiilis.

Klikkaa kuvaa ja katso koko kuvagalleria: