Samppanjatalo Ulysse Collinin samppanjantekijä Olivier Collin on yksi Champagnen seudun kirkkaimmista nousevista tähdistä. Talo sijaitsee Congyn kylässä Côte des Blancsin eteläpuolella Coteaux du Petit Morin nimisellä ala-alueella. Olivier oli jo opiskellut lakia ennen kuin hakeutui enologian ja viininviljelyn opintoihin Bordeaux’hon. Harjoittelun hän suoritti legendaarisen viinitekijän Anselme Selossen alaisuudessa, ja tuo kokemus antoi uskoa omien samppanjoiden valmistamiseen. Vuonna 2003 hän sai haltuunsa perheensä omistamat viinitarhat, jotka olivat pitkään olleet vuokralla isolla samppanjatalolla.
Ensimmäisen oman viininsä Collin tuotti vuonna 2004 Les Pierrières nimiseltä tarhalta, joka sijaitsee La Gravellen kylässä, Congyn itäpuolella. Tarhan pinta-ala on vain 1,20 hehtaaria ja karun liitumaan päällä on Champagnen alueelle hyvin harvinaista mustaa kvartsikiveä. Olivier Collin tuottaa nykyisin myös neljää muuta tarhasamppanjaa. Viininteko on mahdollisimman luonnonmukaista.
Grand Champagne 2024 -tapahtumassa sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä maistamaan tämän nousevan samppanjantekijän Les Maillons Blanc de Noirs Extra Brut 2019 samppanjaa. Kyseisen samppanjan tuotantomäärä on vuodessa vain n. 18000 pulloa, joista ainoastaan n. 100 pulloa maahantuodaan Suomeen. Huom. tämä samppanja on rajoitettu rare & fine samppanja, ja sitä on saatavilla vain ennakkoon ilmoitettuna ajankohtana.