Bubblehouse Finland Oy on omistautunut laadukkaan samppanjan ja viinin
maahantuontiin uusilta tuottajilta Suomen markkinoille. Yhdistämme
pitkän kokemuksemme samppanjan parissa ketteriin nykyaikaisiin
verkostoihimme ja olemme mukana myös tapahtumissa tuomassa uusia
kuplivia elämyksiä.
Bubblehouse Finland Oy is dedicated to importing high-quality champagne
and wine from new producers to the Finnish market. We combine our
extensive experience with champagne and agile modern networks, actively
participating in events to bring new sparkling experiences to life.
-
Champagne Bonvalet sai alkunsa villistä unelmasta: luoda samppanjatalo tyhjästä. Vuonna 2012 Guillaume Bonvalet valmisti ensimmäisen cuvéensa, ja kahden vuoden kärsivällisen odotuksen jälkeen ensimmäiset pullot Champagne Bonvalet Brut Suprêmea tulivat markkinoille. Vuosien saatossa Champagne Bonvalet on kasvanut, tuotantomäärät ovat lisääntyneet ja uusia tuotteita on syntynyt. Vuonna 2017 Guillaumen vaimo Pauline jätti kotimaansa Belgian ja liittyi mukaan seikkailuun. Nykyään pariskunta työskentelee Pierryssä tiiminsä kanssa kehittäen talon valikoimaa ja imagoa yhdistäen parhaan laadun viinien tunnusomaisen tyylin kanssa.
-
Bonvalet - The adventure of creating a new Champagne House
[Description in English below] Master Class -luennot Lauantai 26.4.2025 klo 16.30 Hinta: 50€ Luennoitsijat: Guillaume Bonvalet, Toimitusjohtaja, Champagne Bonvalet Huom! Luento pidetään englanniksi. Guillaume ja Pauline Bonvalet loivat nuoren samppanjatalonsa tyhjästä, ilman viinitarhaa ja ilman pääomaa. Tässä master classissa Guillaume kertoo meille tästä huikeasta seikkailusta, joka määritti heidän talonsa ja viiniensä DNA:n. "Määritämme talomme viiniemme kautta. Jokaisella samppanjalla on nimi, joka resonoi seikkailumme kanssa ja jolla on meille tärkeä arvo ja symboliikka. Ne muodostavat talomme vaakunan", Guillaume kertoo. Hän esittelee meille nämä viisi viiniä lähettäen meidät makumatkalle Bonvalet-tarinan kiehtovaan maailmaan. Pian sen jälkeen, kun Guillaume Bonvalet saapui Reimsiin, hän alkoi unelmoida oman samppanjamerkin luomisesta. Vuosien varrella hän työskenteli suurissa samppanjataloissa myyntitehtävissä opiskellen viininvalmistuksen ja maistamisen saloja. Vuonna 2012 Guillaume lanseerasi vihdoin oman brändinsä yhteistyössä vaimonsa Paulinen kanssa. Nykyään Guillaume Bonvalet on Champagne Bonvaletin ja Distillerie Bonvaletin omistajan, DéméTerre Wines & Spirits -konsernin johtaja. Hän toteuttaa joka päivä unelmaansa työskennellen viininvalmistajana ja tislaajana. Maisteltavat samppanjat:- Bonvalet Epopée Brut NV
- Bonvalet Kosmos Blanc de Blancs NV
- Bonvalet Marpésia Rosé
- Bonvalet Horae 2014
- Bonvalet Amas Stellaire Blanc de Blancs 2011
-
Champagne Launois Père et Fils on perustettu vuonna 1872 ja on kahdeksan sukupolven jälkeen edelleen saman perheen sisarusten Séverinen ja Carolinen johdossa. Samppanjat valmistetaan pääosin Côte des Blancsin alueen Grand Cru -luokitellun Le Mesnil-sur-Ogerin huippulaatuisista Chardonnay-rypäleistä. Talon samppanjat korostavat selkeästi alkuperänsä terroir-piirteitä ja kauniit pullot erottuvat edukseen.
-
Champagne Philippe Lancelot on täysin biodynaaminen kolmannen sukupolven pientuottaja Cramantista, joka jatkaa Y. Lancelot-Wannerin perinteitä. Philippe on syvällä biodynaamisen viljelyn saloissa ja saanut innoituksensa Leclerc Briantin Hervé Jestiniltä. Philippen tavoitteena on luoda vuosikertoja ja palstaviinejä, joilla oma selkeä identiteettinsä. Lancelotin yksilölliset samppanjat ovat löytäneet paikkansa Michelin-ravintoloiden listoilta ympäri maailman.