Viinitie Oy

Viinitie Oy

Viinitie Oy on vuonna 2003 perustettu laatuviineihin keskittynyt viinitukku. Valikoimamme kattaa huolellisesti valittuja viinejä yli seitsemältäkymmeneltä korkeatasoiselta tuottajalta merkittävimmistä viinintuotantomaista. Pääpaino on erittäin laadukkaissa, mutta kohtuuhintaisissa eurooppalaisissa pienikokoisissa luomutuottajissa. Asiakkainamme ovat Suomen tasokkaimmat ravintolat, hotellit ja baarit.

Toukokuussa 2012 avasimme suositun viinibaarimme, Vin-Vinin Helsingin keskustaan. Viinibaari sai jatkoa tammikuussa 2015, kun avasimme laadukkaisiin artesaanioluihin keskittyvän olutbaarimme Bier-Bierin Erottajankadulle.

Asiakkaamme vaativat meiltä jatkuvasti parasta mahdollista hinta-laatusuhdetta. Työskentelemme jatkuvasti löytääksemme parhaan mahdollisen viinin parhaaseen mahdolliseen hintaan. Tämän takaamiseksi ammattitaitoinen henkilökuntamme maistaa vuosittain yli kymmentätuhatta eri viiniä. Viinitieläisillä on vankkaa työkokemusta paitsi viinitukkualalta, myös sommelier-tehtävistä maan parhaimmissa ravintoloissa.

www.viinitie.fi