1900-luvun alussa Charles Gonet meni naimisiin ja muutti Mesnil-sur-Oger kylään keskelle Champagnen aluetta, mistä hänen vaimonsa oli kotoisin. Charles perusti Cote de Blanc viinitarhat poikansa Jacquesin kanssa. Vuonna 1958, Jacques hankki yhdessä vaimonsa kanssa viinitarhoja myös Montgueux kylästä ja sen myötä viinitilan tuotanto kasvoi ja viinien laatu parani huomattavasti.

Vuonna 1985 Charlesin lapsenlapsi, Vincent joka oli kasvanut viinitarhojen keskellä, siirsi yhdessä vaimonsa Davy Sulcovan kanssa shampanja talon toiminnot Champagnen pääkaupunkiin, Epernayhin. Siitä lähtien shampanja talo on tunnettu nimellä GONET SULCOVA. Vincent jatkoi viinien tekemistä ja markkinointia ja Davy puolestaan huolehti viinitarhoista. Tänä päivänä Gonet Sulcovan shampanja taloa vie eteenpäin jo 4. sukupolvi, Karla ja Yan-Alexandre.

Gonet Sulcovalla on viinitarhoja 20 hehtaaria Cote de Blanc alueella (Le Mesnil-sur-Oger Grand Cru ja Oger Grand Cru), Montgueux ja Loches-sur-Ource. Viinitarhoista 80 % kasvaa Chardonney rypälettä ja loput 20 % Pinot Noir rypälettä.
Gonet Sulcova shampanjat ovat hienostuneita, elegantteja viinejä joiden kanssa voi juhlistaa juhlapäiviä.